Handicapped Krav til Toaletter

Handicapped Krav til Toaletter  Designkravene for handikapptilpassede toaletter styres av ADA (Americans with Disabilities Act) standarder for tilgjengelig design, noe som sikrer at funksjonshemmede baderomsfasiliteter vil være tilgjengelige og brukbare for alle som trenger dem. Disse kravene skal brukes gjennom konstruksjon, konstruksjon og endring av bygninger og anlegg.

Toaletthøyde

ADA-krav krever toaletter for å ha en høyde på 17 til 19 tommer, måling fra ferdig gulv til toppen av toalettsetet. Toalettstoler kan ikke spres for å gå tilbake til en løftet stilling. Valgfrie ADA retningslinjer er gitt som tilbyr spesifikasjonene for toaletter designet for barn, i henhold til den bestemte aldersgruppen som toaletter tjener. I alderen 3 og 4 skal toalettsetets høyde, igjen fra ferdig gulv til toppen av toalettsetet, være 11 til 12 inches; i alderen 5 til 8, bør høyden være 12 til 15 tommer; og i 9 til 12 år skal høyden være 15 til 17 tommer.

Tilgang til rullestol

Tøm gulvplass rundt toalettet, måle minst 48 tommer i bredde og minst 66 tommer i lengde, må gis for å gi funksjonshemmede adgang til rullestol og å kunne overføre til toalettet. For en diagonal overføring til toalettet må klart gulvplass være minst 48 tommer i bredde med minst 56 tommer i lengde. For en sideoverføring til toalettet er minimumsarealet på gulvet angitt for å være minimum 60 tommer i bredde med minst 56 tommer i lengde. Den klare gulvplassen rundt toalettet kan ordnes for å tillate enten høyrehåndet eller venstrehåndet tilnærming til toalettet.

Toilettboder

Alle toaletter i nybygging som inkluderer toalettboder må gi minst ett handikap -accessible toalettstallerken som har en tilgjengelig rute. Minste bredde på et standardrom er 60 tommer. En sidegribbe må være 33 til 36 tommer over ferdig gulvet. Hvor seks eller flere boder er tilveiebrakt, i tillegg til den ene tilgjengelige stallen, er minst en stall 36 tommer bred og utstyrt med en utadvendt, selvlukkende dør og parallelle gripestenger på sideveggene påkrevd.

Grab Barer

For boder med inngang fra toalettet må en sidegribbe ha en lengde på 40 til 42 tommer og begynne med maksimalt 12 tommer fra bakveggen. En 36-tommers minste lengde gripestang, i en høyde mellom 33 og 36 tommer, kreves bak toalettet i boder der rullestoler kommer inn fra siden. Den bakre gripestangen må strekke seg minst 24 tommer mot den åpne stallsiden, noe som tillater enten venstre eller høyre side tilnærming.

Andre artikkelen

Den beste måten å kutte takfliser på
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Instruksjoner for rørtråd
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
Trim Installasjonstips
Gjør det selv Finishing en kjeller
Hvordan bygge fliser badekar
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Verktøy for rivningsarbeid
Slik fliser du en dampdusj
Betong og hjemme reparasjon
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Slik bruker du Baseboard Trim
Slik bruker du vinylgulv
Miter Saw Bruk
Hvordan Remodel et loft soverom
Slik Remodel Bath Tile
Laminatgulv og tunge pianoer