Billige gulvverktøy

Billige gulvverktøy  Gulvverktøy varierer fra billig til dyrt, noe som er i tråd med det store utvalget av ting folk gjør med gulv. De fleste av prisene på disse verktøyene varierer, basert på hvor mye enklere de gjør en gulvjobb - billigere gulvverktøy kan gjøre hva dyrere verktøy kan gjøre, men bruk av billigere verktøy kan kreve større innsats fra din side.

Teppe Tucker

Gulvtepper gir deg mulighet til enkelt å legge inn tepper under sidepanelet som er lagt ut langs veggen, slik at teppet vil dekke hele gulvet helt opp til veggen. Disse verktøyene har håndtak, men er flate og på enden og er laget av metall eller plast. De har også en firkantet kant som hjelper tuckedekker til hjørner og en buet kant som gjør at den kan fungere på kanter av trapper der de møter veggen. Selv om det er dyrere versjoner av teppefesteverktøy, koster de enkle håndholdte seg bare rundt $10 hver.

Sandpapirblokker

Sandpapirblokker kommer i varierende størrelser og kan brukes til å glatte ut tregulv. Disse blokkene er laget av gummi, med en metallspike på baksiden som gjør at du kan punktere sandpapiret og feste det rundt den tykke gummiblokken, slik at du kan holde den fra baksiden og snu gulvet raskt og effektivt. Sandpapirblokker kan brukes med alle grur på sandpapir og koster $5 til $20.

Quarter Moon Knife

Quarter Moon Knives er til bruk på vinylgulv. Kniven er formet på en unik måte, med et blad som ser ut som en stor bokstav L på den ene siden og har et skarpt punkt og buet underside. Poenget bør bli trukket langs vinylens overflate som barberbladet ville være, og kniven kan også brukes til å skille over overflødig vinylgulv fra hvor den er påført. Disse knivene er integrert for å fjerne vinylgulv for hånd, og varierer i kostnad fra $40 til $80 i gjennomsnitt.

Andre artikkelen

Slik installerer du Utendørs Patio Tile
Bygg en skorstein for en vedovn
Miter Saw Bruk
Hardwood Vs. laminat
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
Betong og hjemme reparasjon
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik Keramisk Tile En Trapp
DIY: Baderomsmaling
Bench Grinder Instruksjoner
Slik installerer du en antikkdør
Slik bruker du en søyleboring trygt
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan estimere stillas
Innfelt belysningsideer
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Husholdnings måleverktøy
Hvordan bygge garasje veggen skap