Bench Grinder Instruksjoner

Bench Grinder Instruksjoner 

1.

Identifiser et permanent sted for å montere benkvernen din. Det bør være på en hardt overflate som et tre arbeidsbenk der det er rikelig plass til å håndtere materialer som skal jordes. Den beste plasseringen er vanligvis arbeidsbenkets forkant, slik at selv store gjenstander kan bli båret mot slipeskiven, hvis det er nødvendig (for eksempel en sykkelramme, for eksempel). Den skal være i midjehøyde, slik at du kan stå komfortabelt mens du bruker verktøyet i lange perioder. Bench grinders produserer også mye støv og metallfragmenter, så det er en god idé å la rommet under verktøyet være ryddig for å gjøre det enkelt å rydde opp.

2.

Monter enheten på arbeidsbenken ved hjelp av monteringshullene i kvernes bunn og riktig antall 1/2-tommers bolter med muttere og skiver. Du må bore hull i arbeidsbenken for å huse monteringsboltene, men De fleste benkslipemaskiner inkluderer en monteringsmaler for denne formålet. Bruk malen som en veiledning, og bor 1/2-tommers hull hvor slipemaskinen skal plasseres, og fest den fast med 1/2-tommers muttere, bolter og skiver. Trekk dem fast.

3.

Kontroller enheten før hver bruk. Pass på at monteringsbunnen er tett festet på arbeidsbenken. Kontroller at hodeskruene (bolter som fester slipeskiven til slipeakselen) er stramme. Slå langsomt slipeskiven for hånd, og søk etter eventuelle sprekker eller manglende deler av slipeskiven. Bytt hjulet hvis det er sprukket, har store spor i overflaten, er avrundet på kanten av hjulet eller mangler stykker - disse elementene vil alle svekke slipeskiven.

4.

Koble strømledningen til et 110-volts, jordet trepunktsuttak. Minst tilgjengelig strømstyrke på kretsen som brukes må være minst 14 ampere, så unngå å koble enheten til et uttak som allerede er i bruk av en annen enhet.

5.

Sett på øye beskyttelse, trykk deretter på 'on' bryteren for å starte slipeskiven i bevegelse. Tillat alltid 30 sekunder for hjulet å hente hastigheten til maksimal omdr./min. (Omdreininger per minutt). Hold et jevnt, moderat trykk på elementet som skal jordes, og når det berører slipeskiven, hold det i jevnt tempo over hjulets overflate. Dette vil gi de jevneste slipingsresultatene.

Trykk materialet hardere mot slipeskiven for å fjerne mer materiale, men ikke så vanskelig at hjulet spinner merkbart langsommere. . Dette vil overopphete motoren og slitasje slipeskiven for tidlig. Nøkkelen er å la slipeskiven gjøre arbeidet, med å gi retning og varighet av kontakt mellom materialet som skal jordes og hjulet. Ta deg tid, og vær nøye med at resultatene blir generert.

Skjær saks, kniver, skrutrekkerblader, gressklippere og andre 'skarpe' gjenstander ved å prøve å gjenta originalets originale kant. Skyv elementet i en liten vinkel over overflaten av spinnhjulet øyeblikkelig. Metallet fjernes raskt, så hold gjenstanden skarpt og ikke stopp. Slå av benkvernet, og la hjulet sakte til et stopp før du går bort.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid vernebriller når du bruker en benkvern.
 • Bench grinders er verktøy som er uunnværlige for de fleste gjør-det-selv. De er i utgangspunktet store slipeskiver festet til kraftige motorer som er festet til arbeidsbenk eller bord. På grunn av de høye omdreiningene per minutt som genereres av motoren, kan disse verktøyene aggressivt utføre et bredt spekter av oppgaver fra slipe gressklippere til polering av aluminiumsdeler. Nøkkelen til deres allsidighet er det faktum at 'slipeskiven' på enheten kan byttes ut med en finere eller grovkvalent skjærekant eller til og med stålbørster av forskjellig fasthet (for sliping og polering av metall). Å lære å benytte en benkeklær riktig åpner helt nye verdener av muligheter.

  Andre artikkelen

  Slik skar man motorsagbladene med hånden
  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  Teppegulv ulemper
  Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
  DIY Betongpolering
  Slik installerer du en badekarplate
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Slik installerer du en sunken Vessel Sink
  Slik kjører du en flisesag
  Spray Skum Isolasjonsinformasjon
  Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
  Hvordan isolere seg bak gips
  Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Slik forbedrer du skorsteinsutkast
  Slik fjerner du et veggpanelbad
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Slik fliser du en dampdusj
  Slik lagrer du Bellawood Retur
  Hardwood Vs. laminat