Typer av lettvektige badekar

Typer av lettvektige badekar  To-etasjers hjem er vanlig i dagens landskap, og mange vil ha et fullt fungerende bad i andre etasje. Som sådan er det viktig å ha lettere vektmaterialer i bruk når det er mulig for å lette installasjonen og fjerningen. for å lette stressbelastningen på hjemmestøtten. Klassiske badekar laget av støpejern bidrar ikke til dette behovet, og det finnes et utvalg av lettere vektputer tilgjengelig i dag, ved hjelp av ulike materialer for å oppnå dette målet.

Fiberglass

Fiberglass badekar er et av de billigste lettbukkene som er tilgjengelige på markedet. Selvfølgelig, som med alt, vil du ofre kvalitet for mengden penger, og som glassfiber lett blir riper, vil det bli merkbar slitasje og rive innen 10 til 12 år. Noen produsenter kan bruke en akrylfarge for økt holdbarhet, noe som gir glassfiberkaret lenger levetid, men kontroller alltid med selskapet før du kjøper et badekar for å bestemme garantien inf ormation, samt tilgjengeligheten av ulike belegg.

Solid akryl

Massive akryl badekar er midt i prisområdet, og på grunn av den enkle fleksibiliteten i akryl, er mange spabade laget av dette materialet. Det er ikke vanskelig for en produsent å forme akryl til nesten alle former som er tenkelige, så kreative alternativer er tilgjengelige for forbrukeren.

Porselen på stål: Frittstående badekar

Reproduksjoner av den gamle klo-fotstilen frittstående badekar er lette og vil også sette et helt nytt spinn på badet ditt. Med de fleste moderne reproduksjoner laget av porselen på stål, er disse badekarene både slitesterke og behagelige for øyet.

Andre artikkelen

Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Ideer for en to-bil garasje
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
Typer HardiePlank Siding
Hvordan bygge garasje veggen skap
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Ulike typer tre dører
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Hvordan lage en svalehale felles
Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
Hvordan isolere seg bak gips
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Hvordan male badet
Skjære- og poleringsverktøy for granitt
Hva er fordelene med treskruer?
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Hvordan finne et hus med postnummer
Slik installerer du dusjpaneler
Typer av Drill Chucks
Cavity Wall Insulation Methods