Stiler av Backsplashes

Stiler av Backsplashes  Legg til et dekorativt backsplash på kjøkkenet, og ende opp med et uforglemmelig kjøkkenvaskområde. Flere backsplash-stiler har nok tilstedeværelse til å bli kjøkkenets fokus. Hold din eksisterende kjøkkendesign i tankene når du velger blant de forskjellige tilgjengelige stilene. Gjør-det-selv elskere, alt som trengs, er en helg å planlegge og skape en bemerkelsesverdig , custom-built backsplash.

Stone

Stein kjøkken bakplater passer kjøkken stiler med elegante steinøyer eller steingulv. De gir også en følelse av organisk spenning til et ellers slitent kjøkken. Velg mellom et bredt utvalg av steinmaterialer , slik som skifer, marmor eller granitt. Beskytt en steinblokk fra vannskader ved å sørge for at den er behandlet med et vanntett tetningsmiddel.

Metall

Smale metallplater gjør stilige ryggplater, spesielt når de er 'lyse' og slitesterkt rustfritt stål. Ultramoderne kjøkkenstiler får kohesivitet etter installasjon av et metallplugg som passer til det elegante kjøkkenutstyret. For en edgier spesialbygd backplast, bruk firkanter av patina eller kobber. Handle for et samsvarende sett med dekorative potter og vis dem.

Glass

Enkle glassplater gir reflekterer lys og passer kjøkken som fyller med morgenstråler med sollys. Glassfliser og dekorative steiner er tilgjengelige i en rekke størrelser og farger. Kombiner farger som harmonerer med kjøkkendekorasjoner og maling. Finn et keltisk geometrisk mønster fra Hellstatt Era og gjenskap skønheten. Bruk glassstenger for å unngå å kutte glassfirkanter, eller bland rundt og firkantede glassfliser sammen i prosjektet.

Kollasj

Kraftige huseiere kan ønske å bruke et kjøkkenplattformsområde som en mulighet til å benytte ukonvensjonell kreativitet. Collage backsplash-stiler fremhever eklektiske kjøkken og blir et spennende fokuspunkt som motiverer homemakers til å stirre på det som de vasker opp. Monter og installer en ryggplate med klar eller tonet harpiks, og legg inn elementer som brusekasser, små speil, laminerte tegneseriebilder, fargerike kuler, vintagegaffler eller gamle spisekort.

Andre artikkelen

Slik reface Peiser
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik bruker du vinylgulv
Hvordan bygge fliser badekar
Hvordan oppusses Formica countertops
Hvordan lage en dørknap
Lydisoleringstips
Materialeliste for å bygge et skur
Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Liste over verktøy for bygging
Slik fliser du en dampdusj
Design stil ideer for et toskansk tema
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Teppegulv ulemper
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Ideer for en to-bil garasje
Slik installerer du en laminatgulvtrapp