Spray Skum Isolasjonsinformasjon

Spray Skum Isolasjonsinformasjon 

Fordeler

Det er fordeler med å bruke sprøyteskumisolasjon, ifølge Spray Foam.com. Det forhindrer luft og fuktighet i å infiltrere hjemmet ditt, noe som gjør det mer behagelig. Som med andre isolasjonsprodukter sparer det på kostnader for oppvarming og kjøling. Når den er på plass, er den permanent og øker styrken på hjemmet ditt. Sprøyteskumisolasjon krymper aldri eller faller som vanlig battingisolasjon, reduserer støy og holder ut pollen og støv. I tillegg reduserer slitasje og vedlikehold av varme og kjøling utstyr.

Installasjon

Skumisolering sprøytes som væske inn i hulrommene til vegger, lofter eller krypeskala hvor den ekspanderer når den tørker for å fullstendig fylle og isolere rommet, ifølge Tool Base Services. Skraping av og fjerning Overskudd av skum fra veggpinnene gir en jevn overflate. Fordi den festes til veggen, tetter den seg og forhindrer luft i å infiltrere og sirkulere i veggene. Den kan også brukes i kombinasjon med andre typer isolasjon for energieffektivitet og tetning.

Redusert mugg

Siden sprøyteskumisolering reduserer mengden fuktighet som kommer inn i ditt hjem, reduserer det også veksten av mugg, ifølge Spray Foam.com. Mens muggsporer eksisterer både inne og Utendørs, og det er ingen måte å fullstendig forhindre veksten, og kontroll av fuktighet hjelper mye.

Kostnad

Tool Base Services indikerer at kostnaden er mellom $1,25 og $2,25 per kvadratmeter, inkludert installasjon (fra 2010 ). Kostnaden kan variere avhengig av tykkelsen på veggene og den spesielle typen skum som brukes. Dens kostnad er konkurransedyktig med tradisjonelle isolasjonstyper fordi det innebærer færre trinn som tetting, felles taping og påføring av en dampbarriere. Konstruksjonstiden er mindre og færre spesialiserte entreprenører er nødvendig.

Overveielser

Sprøyteskumisolasjon er ideell for stramme områder, for eksempel vinduskarmer og rundt elektriske bokser og uttak. Den må installeres av en profesjonell. Ifølge Tool Base Services må gipsvegg eller annen godkjent barriere dekke det tørkede skummet. De fleste sprøyteskumisolasjonene inneholder ikke skadelige kjemikalier som gjør dem vennlige til miljøet. Ifølge US Department of Energy er omtrent 50 til 75 prosent av den gjennomsnittlige hjemme energiforbruket brukt på oppvarming og kjøling. Isolering bidrar til å spare kostnader, opprettholde en konsistent temperatur i hele hjemmet og holder temperaturen på gulv, vegger og takkjøler under varmt vær og varmere om vinteren. En type isolasjon er sprayskum.

Andre artikkelen

Verktøy for rivningsarbeid
Liste over verktøy for bygging
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
Trappskinnebehov
Slik reface Peiser
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Laminatgulv og tunge pianoer
Baderom Redecorating Tips
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
Slik fjerner du en linoleumgulv
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Hvordan Remodel et loft soverom
Hvordan oppusses Formica countertops
Typer av lettvektige badekar
DIY kjøkkenkiosk
Slik borer du betong
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Slik installerer du dusjpaneler
Hvordan male badet