Slik setter du inn en skorstein

Slik setter du inn en skorstein 

1.

Løsne spjeldskruene med en skrutrekker, trekk spjeldet ned og fjern det fra skorsteinen.

2.

Mål liner med et målebånd for å sikre at du har nok til hele skorsteinen. Mål fra oppsigelsestidspunktet på toppen av ilden til toppen av skorstenen ved å sette en bob midt ned i skorsteinsakselen og markere med en blyant toppen av strengen når bob senter berører avslutningsstedet. Hent senteret og måle lengden på strengen opp til merket ditt.

3.

Ta skorsteinforingen til forsiden av brannen og toppplaten til taket. Tie enden av tauet til enden av foringen.

4.

Slip et tau ned fra toppen av skorsteinen til ilden. Pass på at du har rikelig med tau for å nå bunnen av ildstedet. Tie enden av tauet til enden av kragen på foringen.

5.

Trekk liner opp gjennom skorsteinen fra toppen av skorsteinen. Hvis du har tilgang til en, bruk en vevstang for å trekke liner opp i skorsteinen. Sørg for at en assistent gir matte skorstensforingen opp gjennom ilden når du sveiver heisen.

6.

Trekk liner helt opp i skorsteinen til omtrent en fot av liner er opp over toppen av skorsteinen. Fest toppplaten til liner ved å feste den med en skrutrekker, skruer og silikonblokk. Skyv liner ned igjen til det er flush mot toppen av skorstenen.

7.

Klipp av den gjenværende lineren med en metallskjæringslampe, metalsag eller grinder. Fest bunnplaten med skruer og lokking.

En skorsteinforing er installert i en eksisterende skorstein. Det er designet for å beskytte skorsteinen fra soot buildup. Det forbedrer også utkastet i noen tilfeller. Liners er tilgjengelig i en fleksibel ståldesign, som i stort sett fleksibelt kanalverk. Foringen er laget av stål, men det vil bøye, noe som gjør installasjonen litt lettere. Foringen er trukket opp gjennom skorsteinen. Minst to personer må håndtere denne installasjonen, så ring en venn og be ham eller henne om å hjelpe.

Andre artikkelen

Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Ny teknologi for hus
Trykkbehandlingen av tre
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Slik installerer du spansk flis
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Slik konverterer du 14 mikron til Mils
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Hvordan å si om et tau er nylon
Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Hvordan stripe Paint Off av skap dører
DIY Betongpolering
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Hvordan isolere seg bak gips
Slik fjerner du et veggpanelbad