Slik reface Peiser

Slik reface Peiser 

1. Legg ut steinfinérene på gulvet, slik at du kan binde dem sammen i et mønster du vil kopiere på peisen. Stift filtpapiret til veggen som omgir peisen din. Filtpapiret fungerer som en dampbarriere.

2. Bland mørtel ved å hælde en pose morter i en stor bøtte og legge vann i henhold til retningene på posen. Rør mørtel og vann sammen med en lang malingpinne til det er en jevn konsistens. Hell den tørre mørtelen i en bøtte, tilsett vann og rør med malingspinnen i henhold til instruksjonene på mørtelpakken.

3. Legg puttene av metallplaten mot filten. papir og stift dem med stiftpistolen. Dekk filtpapiret helt med metalllathbitene. Stift hver seks centimeter for å sikre at lathen festes forsvarlig.

4. Smør baksiden av hvert stykke steinfiner med mørtel og trykk det mot metallplaten med noe press så det følger. Påfør steinfinéren etter mønsteret du lagde på gulvet.

5.

Sett litt av blandet mørtel i fugemassen og klem den mellom hver av steinbitene finer. Bruk en fille til å tørke bort overflødig mørtel fra steinfinérene. Visk bort morterkrummer med en vispekrem etter at mørtelet tørker.

Du kan refasere din nåværende peis med et lyst, nytt steinfinérsystem for å se ut som den virkelige ting. Stenfinér er attraktive og slitesterke, ser ut som stein, men er halv vekten av ekte stein og mye lettere å jobbe med. De kan kjøpes på en byggforsyning eller maskinvarebutikk og brukes på bare en helg. Følg alltid produsentens anvisninger for installasjon og vedlikehold.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Hvordan oppusses Formica countertops
Tips om mortising en erstatning dør
Slik Remodel Bath Tile
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Slik installerer du dusjpaneler
Design stil ideer for et toskansk tema
The Best Soils for Compaction
Hvordan Remodel et loft soverom
Dør Trim Alternativer
Hvordan bygge et bølgete tak
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Typer av Drill Chucks
Gjør det selv: Gulvvarme
Gjør det selv Finishing en kjeller
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
Betong og hjemme reparasjon
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Hvordan bruke en skrue pistol