Slik løser du kjøkkenveggskap

Slik løser du kjøkkenveggskap 

1.

Kontroller nivået på horisontale og vertikale sider av skapet ved å plassere et nivå på hver ytre kant.

2.

Løs feiljustering eller ujevnhet i skapet ved å løsne skruene på baksiden av skapet med en skrutrekker. Klem i shims eller små skrap av tre rundt baksiden og siden av skapet i ugyldige områder for å kvadrat eller nivå det. Bruk et nivå flere ganger til det viser at shimming har kvadret kabinettet.

3.

Kontroller at pinnene i veggen for å bore skruene inn. Feil innledende installasjon av veggskap kan ha bidratt til at skapene sanker eller kommer løs og det er viktig å finne en skrue for skruene. Originale skruehull kan ha blitt plassert dårlig eller blitt større og boring av nye skruehull anbefales. Lengre skruer kan holde kabinettet sikrere sammen med ekstra skruer. Butterfly bolter eller et tørrvegg anker kan brukes i stedet for en skrue hvis en tapp ikke er tilgjengelig på veggen.

4.

Korrekte skapdører som ikke stikker opp med hverandre på samme linje vertikalt ved å justere hengslet. Løsne skruen på hengslet, juster døren opp eller ned til skapets dører er jevne. Stram hengselskruene.

5.

Fest gapet mellom skapdører som er mer enn norma - en åttende tomme eller mindre. Løsne skruen på hengslet og skyv avstanden (hvis det er aktuelt for hengselstypen) eller skyv døren innover til riktig gap er oppnådd mellom dørene. Stram hengselskruen og gjenta til bunnhengslet om nødvendig.

Tips og advarsler

 • Støt det øvre veggskapet før du starter hvis du ikke har en annen person å holde den mens du jobber. Bruk 2-til-4-tommers treverk for støtter som er braced på nedre skapet, teller eller tilstøtende vegg, hvis nødvendig.
 • Kabinettprodusenter tilbyr garantier på skapene selv. Feil fra produksjonen kan være mulig, men sjeldne. Hvis de ble installert korrekt og fortsatt har vedlikeholdsproblemer, må du kontakte produsenten av kabinettet for garantibetingelser.
 • Riktig installert kjøkkenskap skal være montert på veggen sikkert i lang tid. Av og til fra kontinuerlig bruk, overbelastning av skap med tunge gjenstander eller trekk og slamming av skapdører, kan de begynne å løsne og må festes til veggen. Å fikse kjøkkenveggskapene dine og sørge for at de er festet til veggen igjen, er en ganske enkel prosess.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage et takstativ
  Slik bytter du badekaret
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  Materialeliste for å bygge et skur
  The Best Soils for Compaction
  Slik installerer du hvit og fargestrimmer
  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Hvordan sette opp en sprøytepistol
  Slik bytter du en kranettlampe
  Slik installerer du en badekarplate
  Laminatgulv og tunge pianoer
  Typer av Drill Chucks
  Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
  Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
  Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
  Cavity Wall Insulation Methods
  Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen