Slik legger du travertinfliser

Slik legger du travertinfliser 

1.

Slipp hele gulvområdet for å fjerne rusk eller støv før du legger ned flis.

2.

Bland det tynne settet i henhold til instruksjoner, og påfør et tynt lag på undergulvet ved hjelp av en hakkede trowel. Arbeid i små områder for bedre tidshåndtering --- fliser vil ikke holde seg til tørket tynt sett.

3. Legg ned hver travertinfliser og legg ned en flis mellomrom mellom hver fliser. Fortsett over hele rommet, ved hjelp av en våt sag eller fliser til å kutte fliser for plassering rundt veggene eller dørene. La det tynne settet tørke i 24 timer før feste.

4.

Fjern flisene. Bland fugemasse i henhold til instruksjonene, og påfør et tynt lag over flisene og hold gummiflaten i 45 graders vinkel. Sørg for at fugemasse er godt pakket inn i linjene, men legg ikke overflødig på flisens overflate.

5.

Tørk flisoverflaten med en fuktig svamp og glatt ut fugemasse hvis nødvendig. Tillat fugemasse å tørke i ca. 12 timer før påføring av sealer.

6.

Påfør fugemasse på hele gulvet for å beskytte flisene og slitene. Vent minst seks timer før du returnerer møbler til gulvet.

Travertin er en type kalkstein flis funnet i mange boliger. For de som ønsker å legge fliser til deres hjem, men vil ha noe annet enn de typiske materialene som keramikk eller marmor, er travertin et slitesterkt og jordaktig materiale. Travertin fliser går bra i alle rom i hjemmet og legger til et naturlig utseende til enhver stil d u0026 # xE9; cor. Å legge travertin er akkurat som å legge til en annen flis og kan lett gjøres innen en helg for en smertefri hjemtransformasjon.

Andre artikkelen

Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
Hvordan lage et gulv for linoleum
Slik jobber du trygt med asbest
Slik bytter du en kranettlampe
Slik Remodel Bath Tile
Slik fjerner du et veggpanelbad
Informasjon om lydisolering
Interiørstøping Styles
Typer av Drill Chucks
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Slik bytter du badekaret
Typer av lettvektige badekar
Trim Installasjonstips
Hvordan stripe Paint Off av skap dører
Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
Slik legger du til Engineered Hardwood