Slik installerer du tregulv med negler eller stifter

Slik installerer du tregulv med negler eller stifter 

1. Legg ditt gulvpapir over hele gulvet i litt overlappende baner, skjær hvert kurs på enden med en knivkniv og fest dem med en stiftpistol.

2. Legg ditt første kurs av tregulv langs veggen der du vil starte, sette brettene med riflet side mot veggen og sitte 1/2 tommer fra den. Fest styrene ved å skyte negler gjennom overflaten med neglpistolen, to negler hver fot. Koble styrene sammen på enden. Klipp det endelige bordet i løpet av mitsagssagen din.

3.

Sett det neste kurset på plass, kobling av tunge- og sporforbindelsene langs kantene og ' spiker 'dem med neglpistolen som før. Sørg for at endene av brettene ikke kommer opp mellom kursene.

4.

Gjenta prosessen for å legge tre eller fire rutekort til det er nok lagt gulv slik at din pneumatiske gulvstifter kan sitte på den. Ta opp stifteenheten med lufttanken og sett den på de installerte gulvbanene.

5.

Sett det neste kurset på plass ved siden av det installerte gulvet. Hek fronten av den pneumatiske stifteenheten over den ytre kanten av det første brettet. Treffer stifterens gummiutløser med gummiklippen din. Kraften på mallet slår det nye brettet tett på plass mot tidligere lagt planker, mens du kjører en lang gulvbelegg gjennom kanten av brettet og nedover.

6.

Kjør gulvklammer i, omtrent en hver fot, måle med målebånd Fortsett over gulvet, selvfølgelig selvfølgelig, kutte endene etter behov på mellomsag. Fortsett til du er innenfor noen få meter av veggen, for nær å svinge kjøpesenteret.

7.

Sett opp de siste kursene med din ferdige neglpistol, på samme måte som du gjorde de første kursene. Klipp brettene i sluttkurset i lengderetningen med en bordsag slik at de passer mot veggen med 1/2 tomme plass der.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller når du skjærer flisene.
 • Tregulv gulv krever to fester for montering: negler og gulvbelegg. Det meste av gulvet er lagt med gulvbelegg, som du skyter gjennom sidene av brettene i nedadgående vinkel, med en pneumatisk gulvstifter, slik at stifterne er skjult. Imidlertid må de første og siste kursene være 'toppnaglet' 'med en standard etterbehandling spikpistol, fordi stifteenheten ikke kan fungere ved siden av vegger. Du vil legge et 1/2-tommers hull i kantene på gulvet for å tillate klimatilpasning, som dekker gapet med gulvkledning senere.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du vinylgulv
  Baderom Redecorating Tips
  Instruksjoner for installasjon av tregulv
  Informasjon om lydisolering
  Hvordan sette opp en sprøytepistol
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Tips om mortising en erstatning dør
  Slik reface Peiser
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
  Slik løser du kjøkkenveggskap
  Betong og hjemme reparasjon
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Miter Saw Bruk
  Hvordan beregne trappvinkler
  Hvordan finne et hus med postnummer
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Stålrammeverktøy
  Lydisoleringstips
  Hvordan å si om et tau er nylon