Slik installerer du tre kjøkkenskap

Slik installerer du tre kjøkkenskap 

Oppers

1.

Installer en midlertidig skjerm ved å skru opp den ene tommers-tre-tommers platen 54 tommer fra bakken, og sørg for at det er nivå. Denne ledningen er hva overskapet hviler på under installasjonen. Flytt den midlertidige hylsen etter behov for å imøtekomme fremdriften over veggen.

2.

Start i hjørnet og plasser det første kabinettet slik at det hviler på ledgen. Kontroller at kabinettet er jevnt og plumb.

3.

Finn de hengende strimlene inne i skapet og fest kabinettet ved skru på den til studen i veggen.

4. Legg det neste skapet opp til det installerte skapet. Bruk skur hvis nødvendig for å gjøre kabinettet plumb og nivå. Skru gjennom hengende stripe og inn i en stift for å sikre skapet. Skru også skapet på skapet ved siden av. Klem de to skapene sammen øverst og nederst for å forhindre vridning under installasjonen. Fortsett til alle overdelene er installert. < /p>

Lowers

1.

Finn det høyeste nivået på gulvet med et nivå. Fra det tidspunkt måler du høyden på de grunnleggende kjøkkenkrokene i treverket og lager en nivålinje helt over veggen.

2.

Start i hjørnet og flytte den første basen skap på plass. Om nødvendig, skum for å få skapet opp til høyden på nivålinjen. Kontroller nivå og lodd og skru på kabinettet på plass, sørg for å skru gjennom kabinettet og inn i studene når det er mulig.

3.

Sett det neste kabinettet på plass tett mot først. Shim å bringe den opp i høyde. Sørg for at det er plumb og nivå før det festes på plass. Klem dette grunnskapet til det første for å forhindre at det vrides eller beveger seg utenom plumb.

4.

Fortsett å Monter grunnskuffen på denne måten, sørg for at hver er plumb og nivå før den festes til veggen.

5.

Klipp trimstøping for å passe og skru det til kabinettflaten for å skjule hull i hjørner av veggene. Gjør det samme med bordplate for å dekke mellom hullene mellom skap og gulv.

Tips og advarsler

 • Bor pilothull for å forhindre splitting av kjøkkenkrokene i tre.
 • Spør en venn eller nabo for å bistå i installasjonsprosessen.
 • Husk å måle eksisterende apparater og la de aktuelle hullene være i skap for å imøtekomme disse apparatene.
 • Når du installerer tre kjøkkenskap, begynner du med de øvre skapene først. Det er enklere å installere de øvre skapene når tilgangen til veggene er uhindret av grunnskapet. De øvre skapene skal installeres i standard høyde på 54 tommer av gulvet. Mål lengden på veggen og senter kjøkkenskapene i Den lille plassen i begge ender kan skjules med trimkits. Pass på å ta hensyn til apparater og ventilasjoner.

  Andre artikkelen

  Betong og hjemme reparasjon
  Dør Trim Alternativer
  Slik bytter du badekaret
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Kjeller Toalett Valg
  Snekker Måleverktøy
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Hva er fordelene med treskruer?
  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  Slik fjerner du lim på Formica
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Slik fjerner du arklinoleum
  Hvordan rengjøre Grout Haze From Glazed Tile
  Slik installerer du dusjpaneler
  Interiørstøping Styles
  Verktøy for rivningsarbeid
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Tile Floor Edging