Slik installerer du teppeblokker

Slik installerer du teppeblokker 

1.

Finn midten av gulvet ved å måle med målebåndet. Mål hver vegg og del deretter den målingen halvt for å finne senteret. Merk denne måling på bunnen av veggen med blyanten, for hver vegg.

2.

Bruk målebåndet igjen for å måle midtpunktet til en teppeblokk. På samme måte fordeler du bredden i midten og markerer med en blyant på baksiden av teppeblokken.

3.

Sett opp merket på teppeblokken med merket på veggen din. Marker venstre og høyre kant av teppeblokken på bunnen av veggen. Gjenta for hver av veggene du har målt tidligere.

4.

Klipp kalklinjen på gulvet, legg opp hver av disse kantmerkene, fra en vegg til veggen direkte på tvers. Du vil ha et kryss punkt i midten av gulvet. Dette vil være utgangspunktet for å legge teppeblokkene dine.

5. Legg til teppeblokkene dine uten å peeling av baksiden, i ønsket mønster på gulvet. Start med midten fire stykker i midten av gulvet. Plasser ett stykke i hver kvadrant, og legg opp et hjørne av hver teppeblokk med kalklinjen.

6.

Mål noen omkretshull hvor en full blokk ikke passer. Mål fra kanten av den siste fulle flisen til veggen for hver rad. Vend over en teppeflis for hver perimeter radstykke som du trenger. Merk nødvendig måling og kutt ved hjelp av teppet eller verktøykniven. Fjern alle teppeblokkene for å fortsette installasjonen; Hold styr på hvor blokkene skal gå hvis du har flere farger eller mønstre.

7. Legg på teppebånd lim rundt hele rommet, langs veggen. Du må også bruke tape-limet på kalklinjene.

8. Legg teppeblokkene tilbake på plass, peeling av baksiden av hver for å eksponere limet under. Trykk på hver blokk i posisjon, og følg produsentens spesifikke instruksjoner for å minimere sømmer. For teppeblokker som også kommer med klebende prikker, plasserer du disse på gulvet slik at hjørnene på fire blokker sitter på en prikk.

Tips og advarsler

 • Hvis du har gulvregistre, må du kutte hullet ut av teppeblokken som passer for å sette registret oppå teppeblokken og inn i kanalen ordentlig. Du kan plassere blokken din over registret og markere hullene på hullet, deretter kutt med kniven.
 • Vær ekstremt forsiktig når du bruker teppe / verktøykniven, bladene er farlig skarp og kan kutte enkelt.
 • Teppeblokker, eller fliser, er et alternativ for legging av fulle stykker tepper. Teppeblokker gir deg mange flere muligheter for design, utenfor de tradisjonelle utskrifter og solide farger. Du kan blande og matche farger og design som du ønsker. Installere tepper er en løsning for et barns rom, siden deres smak endres etter hvert som de vokser, det er også en god ide for folk som leier eller leier sitt hjem og ikke kan gjøre permanente endringer uten godkjennelse av utleier. Gulvet skal Vær helt ren og tørr før du begynner.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Hardwood Trim
  Hvordan bygge et hus i U.K.
  Hvordan lage en betong skorstein cap
  Slik dekker du et popcorn-tak
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
  Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Fluorescerende lyspærer Fakta
  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
  Typer HardiePlank Siding
  Slik installerer du Bath Tub Surrounds
  Hvordan bygge fliser badekar
  Slik reparerer du kjøkkenlaminat
  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Wallboard erstatninger