Slik installerer du hvit og fargestrimmer

Slik installerer du hvit og fargestrimmer 

1.

Mål lengden din trim må være fordi godt trimearbeid er avhengig av bedre målinger. Forstå hvordan trimmen skal møte et annet trimestykke. Er du bilder som rammer et vindu eller legger ut bord? Å vite hvilken vinkel du måler for, bestemmer om du måler til det korte eller lange stykket av trimmen din. Uansett hva du måler til, bruk det samme punktet konsekvent.

2.

Finn ut om du trenger en skråkant. Er din trim å bli med et annet stykke i et innvendig hjørne eller et utvendig hjørne? En 45-graders vinkel på mellomsag gjør at du sømløst kan bli med i et 90-graders hjørne.

3.

Lag din kutt, og vær sikker på å inkludere bredden på sågbladet i målingene dine. Med et trimearbeid kan bredden på et sagblad være forskjellen mellom en sømløs union og en øye.

4.

Finn studene i veggen din trim er festet til. Merk studene med et lys blyantmerke. Hold trimmen mot veggen og bruk ferdigspiker å installere. En ferdig spikerpistol kan gjøre denne prosessen raskere. Hvis du håndterer negle, må du sørge for at du bruker et passende spikersett.

5.

Dekke alle negler med flekkbart tømmer. Påfør flekken til putten når putten tørker. Hvis du installerer hvit trim, bruk en hvit caulk til å fylle spikerhull.

Tips og advarsler

 • Mål to ganger og kutt deretter lang. Du kan alltid ta et annet sagblad ut av et stykke, men du kan ikke sette materiale på igjen.
 • Bruk alltid vernebriller.
 • Installere trimearbeid er etterbehandlingen på ditt remodelingprosjekt. Trim binder sammen et rom og gir det ferdige utseende til prosjektet. Faktisk, det er en grunn trim arbeid kalles også 'ferdig' arbeid. Om trimmen din er farget eller malt, er det noen tips som kan gjøre installasjonen din jevn og riktig.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
  Slik legger du til en vindusplass til et hus
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  Slik bytter du en utendørs tappekran
  Baderom Redecorating Tips
  Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Hvordan oppusses Formica countertops
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Hvordan å feste et tre tak
  Slik bruker du en søyleboring trygt
  Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  Betong og hjemme reparasjon
  Tile Underlayment Alternativer
  Hvordan å si om et tau er nylon
  Slik konverterer du 14 mikron til Mils
  Bygg en skorstein for en vedovn
  Hva er fordelene med treskruer?