Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy

Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy 

1.

Sveip gulvet grundig for å fjerne eventuell rusk. Skrape opp og fjern stiv smuss og rusk fra gulvet med kittkniven din. Skru på gulvet med rent vann og la gulvet tørke helt.

2.

Legg ut flisene dine på gulvet for å se etter justering. Husk å forlate mellomrom mellom hver flis hvor fugelinjer vil være på ferdig gulv. Merk fliser som skal kuttes med blyanten din. Stakk fliser i hauger som gjør at du enkelt kan installere dem i samme rekkefølge som utformingen.

3.

Koble til vannforsyningen og koble strømledningen til våt sag. Plasser de merkede fliser på sagen din en om gangen for å gjøre kuttene dine. Skyv flisen forsiktig inn i spinnbladet for å kutte langs linjene dine. Ta tak i eventuelle gjenværende fliser og ta av med flisene. Legg kuttfliser i de forberedte stablene for enkel montering.

4.

Skru opp noe av Thinset limet fra bøtte med din 3-tommers putty kniv. Spred et 1/4 tommers lag med tynn sett på gulvet. Hold 'V' hakkede trowel i en 30 graders vinkel mot gulvet og sveip den gjennom limet for å lage furrows i forbindelsen som vil hjelpe i limingsprosessen. Start i det fjerne hjørnet av rommet og dekk et torg som er 24 tommers 24 tommers ad gangen med limet. Plasser fliser til den delen, trykk hver flis i limet for å binde flisen med gulvet og sett 2 plastavstandsstykker mellom hver flis for å danne grout linjer. Fortsett å legge til en seksjon om gangen med tynn sett, fliser og mellomrom for å dekke hele gulvet. Tillat 24 timer for klæbemidlet å helbrede.

5.

Bland din fugemasse med vann i skuffen i mengder som er foreskrevet av produsenten. Bland ingrediensene med putty kniven. Hell grouten over hele gulvet. Skyv fugemassen inn i fugemasse med gummibladet trowel. Tørk av overflødig fugemasse og slett grout linjene ved forsiktig å tørke fliser med en våt svamp.

Dyp svampen i vannet og vri det grundig mellom hver tørke For å unngå smøring av fugemasse og muligens skrape flisene dine. La grouten tørke i 48 timer. Squirt sealer på hver fugemasse og la den tørke i 24 timer før du går på den nye flisegulvet.

Tips og advarsler

 • Vær særlig oppmerksom på ditt opprinnelige layout. Ta deg tid når du tørker på flisene dine for å sikre riktig kutt.
 • Legg flisene i pene stabler og grupper som lar deg raskt plassere hver 24 av 24 seksjoner slik at du kan flytte fra seksjon til seksjon og fullfør installasjonen effektivt.
 • Vevsager ser ut til å gå imot de mest grunnleggende sikkerhetsreglene for elektrisk verktøy - bruk aldri strøm og vann på samme sted. Men disse verktøyene er laget for å bruke vann for å smøre bladet for å kutte rent gjennom fliser. Det er imidlertid alltid en mulighet, noe som kan gå galt. Gummi solte sko vil bidra til å beskytte deg mot støt i tilfelle uhell. Sikkerhetsbriller, arbeidshansker og hørselsvern er også nødvendige for sikker bruk av dette verktøyet.
 • Riktig installert keramisk flis gir en vanntett barriere som beskytter veggene og gulvene mot fukt og varme. Installere fliser kan være forvirrende med alle de forskjellige verktøyene og stor mengde informasjon tilgjengelig. Det ser ut til å være så mange spesialiserte verktøy som det er 'eksperter' som har egne metoder. Hele prosessen kommer ned til å gjøre flisene passe området, stikker fliser til overflaten og deretter legger fugemasse og sealer for å fullføre barrieren. Du kan legge fliser med bare noen få billige verktøy og bare litt vite hvordan.

  Andre artikkelen

  Slik løser du kjøkkenveggskap
  Slik reface Peiser
  Polyuretanskum og dets produkter
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Peis Installasjonstips
  Dør Trim Alternativer
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  Hardwood Vs. laminat
  Tile Underlayment Alternativer
  Slik installerer du en skrue på en tubutløp
  Slik installerer du Hardwood Trim
  The History of Cavity Wall Insulation
  Slik legger du laminatgulv
  Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
  Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
  Verktøy for rivningsarbeid
  Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
  Hvordan lage et gulv for linoleum
  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet