Slik installerer du en sunken Vessel Sink

Slik installerer du en sunken Vessel Sink 

1.

Bestem plasseringen for den nye vasken. Legg papirmalen som fulgte med vasken på disken, og bruk en blyant for å skissere avløpsåpningen. Hvis det ikke er noen mal, måler du diameteren på vasken og trekker 1/3 av målingen og oppretter en sirkulær markering som passer.

2.

Bor et hull i telleren topp ved hjelp av en 1-tommers boretilkobling for å starte hullet. Pass på at du borer inn i delen som skal fjernes og ikke på utsiden av linjen. Pass på å bore rett ned gjennom overflaten så mye som mulig. Bruk en jigsag, startet ved å sette bladet inn i det borede hullet, og følg den trukne perimeteren for å skape monteringshullet.

3.

Skru vasken på plass og inn i hull så det hviler lett i skranken så fullt som mulig. Påfør silikonekjøling ved krysset mellom vasken og telleren for å skape en vanntett sammenføyning.

4.

Koble avløpsarmaturene til vasken ved å få tilgang til undersiden gjennom den nedre kabinett. Påfør en gummivask og kompressionsring til bunnen av vasken, og dra den til.

5.

Kople avløpsfellet til komprimeringsbeslaget og stram det helt ned med en rørnøkkel eller justerbar tang. Fest deretter fellen til hovedhuset dreneringslinjen som går inn i veggen eller gulvet.

6.

Monter en kran og vannføringslinje for bruk med vasken. Følg kranleverandørens anvisninger for installasjon. Kjør vann i vasken og kontroller tilkoblingene under for lekkasjer til avløp eller ved kompressionsmontering til vasken. Kontroller de berørte områdene for å være sikker på at det ikke er lekkasjer på disse stedene. eventuelle løse forbindelser eller tilsett ytterligere caulk etter behov.

Tips og advarsler

 • Bruk tydelig caulk for å gjøre det mindre merkbart eller hvis du installerer en glassvask
 • Vær forsiktig så du ikke strammer tilkoblingen til vasken eller risikerer brudd.
 • Bruk øyevern når du bruker bore eller jigsaw for å unngå skade.
 • Sunken tankvasker legger til et særegent og elegant utseende på et bad. De er frittstående glass eller steinboller som sitter delvis ned i benkeplaten. Vanligvis sammenkoblet med meget utsmykkede kranenheter, de kobler seg veldig likt til den mer vanlige plussmonterte stilvasken. Disse vasker er tilgjengelig i de fleste hjem forbedring eller spesialbutikk butikker, og er ofte solgt sammen med alle monteringsarmaturer som er nødvendige for installasjon.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du gammel maskinvare
  Bygg en skorstein for en vedovn
  Hvordan lage en dørknap
  Slik installerer du PVC takfliser
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Tile Floor Edging
  Polyuretanskum og dets produkter
  Solenergi og arkitektur
  Slik setter du en full slab Granite Backsplash
  Hvordan lage en betong skorstein cap
  Slik bruker du vinylgulv
  The History of Cavity Wall Insulation
  Hvordan sette opp en sprøytepistol
  Slik installerer du jernskinner på utsiden av sementstrinn
  Slik legger du travertinfliser
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Hvordan lage en svalehale felles
  Kjeller Remodel sjekkliste
  DIY Bike Storage Rack
  Hvordan forsegler jeg Lap Siding?