Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround

Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround 

1.

Forbered omgivelsene i peisen din for montering av marmorfliser. Hvis du vil, fjern alt gulv som omgir peisen din. I så fall bruk en pry bar, en meisel eller et lignende verktøy for å fjerne tre eller flis gulv og stripe det helt til undergulvet. Uansett hvilken overflate du vil bruke som grunnlag for dine marmorfliser, enten det er et eksisterende gulv eller undergulv under, sørg for at den er helt nivå og solid.

2.

Klargjør marmorfliser for den endelige disposisjonen rundt peisen. Legg flisene rundt i det nøyaktige mønsteret du vil, og merk de fliser du må kutte.

p> Bruk en flisskytter eller en leid våtsag for å kutte flisene du har merket. Klipp dem nøyaktig slik du merket linjen, følg den nøyaktig og sørg for at den er helt rett. Vær oppmerksom på at visse typer fliser har en mulighet for avrunding Kanter av kutte fliser.

Lag en mørtelblanding i henhold til instruksjonene på pakken, og sørg for å røre den grundig. Bryt noen klumper i blandingen og gjør det masse homogen og jevn.

Påfør mørtelet med en vanlig trowel eller en firkantet hakkede trowel. Start fra den ene enden av peisen rundt og sørg for å dekke bare en liten p Orion av hele overflaten av gangen.

6. Legg marmorfliser på mørtel, en etter en, etter mønsteret og det designet du vil ha. Ta med plastavstand mellom hver flis og sørg for at alle fliser er helt horisontale ved å bruke et nivå. Gjenta til alle marmorfliser er montert rundt peisen. La hele peisen rundt tørke uforstyrret i minst 24 timer før du går til neste trinn.

7.

Fjern plastavstandene mellom marmorfliser. Legg merke til at noen fliser har spesielle kanter som gjør at de kan legges uten avstandsstykker og dermed uten fugemasse. Hvis det er tilfelle med peisen din, er dette slutten på installasjonen.

8.

Bruk fugemasse i mellomromene ved å bruke en groutapplikator. Fjern overflødig fugemasse fra overflaten av flisene med en fuktig svamp. Som med mørtel, la fugemassen tørke og herdes også, etter produsentens instruksjoner.

9.

Vask hele overflaten rundt peisen din grundig med varmt vann og en rengjøringsløsning, og la den tørke. Etter at hele omløpet er tørt og rent, sjekk sluttresultatet og utformingen.

Tips og advarsler

 • Sørg for å kjøpe marmorfliser som skal installeres rundt en peis.
 • Vær forsiktig når du arbeider med marmor fordi marmorplater er svært tunge og kan skade deg eller skade gulvene. Bruk alltid tøff og holdbar arbeid hansker når du løfter tunge marmorplater og til og med ber om hjelp og hjelp fra en venn.
 • Peiser blir ofte sett på som en visuell stift i et hjem og nøkkelelementet i hele rommet. På grunn av sin natur er det vanligste materialet som er montert rundt en peis, en slags stein. Marmor har en lang tradisjon innen interiørdesign og konstruksjon, og det brukes ofte også i peisdesign og dekorasjon. Hvis du vil legge til litt eleganse og en viss sofistikert berøring til ditt hjem, kan det være lurt å vite hvordan du installerer marmorfliser på din peis surround.

  Andre artikkelen

  Hvordan finne baderomsoppbevaring
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Solenergi og arkitektur
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Slik installerer du hvit og fargestrimmer
  Typer HardiePlank Siding
  Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Hvordan sette et toalett på flis
  Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  Bygg en skorstein for en vedovn
  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Slik reface Peiser
  Informasjon om lydisolering
  Design stil ideer for et toskansk tema
  DIY kjøkkenkiosk