Slik installerer du Beadboard Panel over Tile

Slik installerer du Beadboard Panel over Tile 

1.

Rengjør fliser for å sikre at alt smuss og fremmedlegemer fjernes fra overflaten. Bruk en mild såpeoppløsning og en svamp for enkel rengjøring, eller en sterk avfettningsmiddel og rengjøringsmiddel for skittent fliser.

2.

Rakk overflaten av flisen med lett sandpapir. Arbeid i små områder, og unngå å lage sirkulære bevegelser. Arbeid enten horisontalt eller vertikalt på flisene for å få jevn overflate å skrape over overflaten. Tørk flisen ned med en fuktig svamp for å fjerne sandpapirstøv.

3.

Mål beadboardbitene for å passe dem riktig til flisveggen, ved hjelp av et målebånd. Klipp hvert brikke med en sirkelsag som du jobber i stedet for flere brett på samme tid. Dette vil tillate deg å justere kuttet til veggen for å gå rundt armaturer, uttak, brytere eller andre hindringer.

4. Bruk påførbart væskeklempemiddel på baksiden av beadboard med en caulking pistol. Spred limet i form av en kontinuerlig bølgete linje som ligner bokstaven S over hele overflaten. Dette vil maksimere mengden flis som kontaktes av limet.

5. Legg pennplaten over flisveggen, plasser den mot veggen, slik at den hviler på toppen av bordplaten støpe og deretter rette det slik at det ligger flatt på veggen. Trykk godt mot panelet over overflaten for å hjelpe limet til å få riktig kontakt med flisen. Gjenta denne prosessen med alle ytterligere paneler og la limet tørke i den tid som er oppført på produktemballasje.

6. Påfør silikon caulk til alle sømmer mellom brett og på sammenhenger hvor platene og baseboard trim møtes. Dette vil bidra til å forhindre at fuktighet kommer i klemme mellom brettene og flisene og forvridning eller på annen måte ødelegger beadboardet.

Tips og advarsler

 • Vær sikker når du kutter plankene som du får dem rett, eller de kan ikke passe jevnt ved siden av neste bord på veggen.
 • Kjøp alltid minst ett styre enn du tror du må garantere at du får ekstra av nødstilfeller eller dårlige kutt.
 • Rengjør spalt eller smurt lim fra utsiden av beadboardet, eller det gjør det vanskelig for maling eller flekker å feste seg riktig. Bruk en fuktig klut eller svamp for å fjerne den så raskt som mulig.
 • Installere beadboard er en enkel og økonomisk måte å forbedre utseendet på et rom på; det installeres over de fleste flater. Med fliser må du enten rive den ut eller dekke den opp. Plassering av beadboard over flisen krever først å tilberede flisoverflaten og påføre brettene over toppen. Beadboard er tilgjengelig fra enhver boligforbedringsbutikk, sammen med alt annet materiale som er nødvendig for å dekke flisen.

  Andre artikkelen

  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Skjære- og poleringsverktøy for granitt
  Hvordan male badet
  Slik reface Peiser
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Trykkbehandlingen av tre
  Hvordan stikker fliser til tre
  Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
  Typer HardiePlank Siding
  Hvordan bygge et bølgete tak
  Slik installerer du en skrue på en tubutløp
  Teppegulv ulemper
  Slik installerer du tre kjøkkenskap
  Slik fjerner du en linoleumgulv
  Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
  Hvordan bygge fliser badekar
  Cavity Wall Insulation Methods
  Slik legger du til en vindusplass til et hus