Slik installerer du Bath Tub Surrounds

Slik installerer du Bath Tub Surrounds 

1.

Heng pappemalen på VVS-veggen i badekaret, og kutt ut VVS-hullene i malen. Kartongmalen din bør være lik størrelsen på badekarets surroundpanel. Muligvis har du en stor boks du kan utfolde seg for å bruke som mal. Når plumbing fixtures er kuttet fra malen, fjern den fra veggen.

2.

Tape kartongmalen på baksiden av karet surround, og legg jevnt på arbeidsflaten . Følg hullene du kutter fra malen, og kutt ut hullene i badekarrommet ditt for rørleggerarbeidet med sagaen din.

3.

Test passe på badekarets surroundpaneler i henhold til Legg til linjene rundt hvert panel (topp, bunn og sider) med blyanten din.

4.

Fjern panelene dine i omvendt rekkefølge som du tester, pass dem rundt karet.

5.

Følg merkene du gjorde med blyanten din når du skisserte hvert panel, og bruk en stor perle av kar og flis caulking til karet rim.

6.

Følg produsentens anvisninger for panel limet og legg det på veggen i det skisserte området av det første panelet. Trykk forsiktig på badekarets surroundpanel på plass. Gjør dette for hvert panel. Monter hvert panel i henhold til produsentens riktig installasjonssekvens for tilkobling og tetting av sømmer på panelene.

7.

Tillat å tørke før rennende vann i badekaret.

Kanskje du vil oppdatere utseendet på ditt bad og ikke vet hvor du skal begynne. Installer en ny badekaromgivelse. Badekaromringene okkuperer et stort område i alle baderom. Ifølge populære mekanikk leveres det vanlige badekar-surroundsettet med tre til fem paneler. Ta hensyn til veggformene dine før du kjøper badekarets surround. Populære mekaniske tilstander, trebitssett fungerer godt på flate, firkantede vegger mens fem stykkpakker fungerer godt på ujevne vegger.

Andre artikkelen

Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Cavity Wall Insulation Methods
Baderom Remodel Design Ideas
Design stil ideer for et toskansk tema
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Stiler av Backsplashes
Hvordan male en keramisk badekar
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Slik legger du laminatgulv
Verktøy for rivningsarbeid
Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
Slik bruker du en søyleboring trygt
Slik legger du laminatgulv
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Slik dekker du et popcorn-tak
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Lydisoleringstips
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
Kjeller Remodel sjekkliste