Slik forbedrer du skorsteinsutkast

Slik forbedrer du skorsteinsutkast 

1.

Plasser vedovn eller pelletskamin, så den er rett under skorsteinen. Skru av skorstenen din til toppen av ovnen. Dette er ikke mulig i alle hjem, men hvis du kan, vil dette enkle trinnet forbedre skorsteinsutkastet.

2.

Fjern unødvendige skjøter i skorsteinsrørsystemet. Rør skorsteinen rett opp gjennom taket, hvis du er i stand til å gjøre det. Hvis det er flere bøyninger i røret for å rute den mot siden av hjemmet, bør du vurdere å røre røret slik at det går rett opp gjennom hjemmet. Dette kan innebære at du flytter hele skorstensrøret. Vurder alternativer og veier fordelene før du starter dette prosjektet.

3.

Rengjør skorsteinrøret. Både flisfliser og skorsteiner av stålrør blir tilstoppet med sot, noe som reduserer luftstrømmen inne i røret. Rengjøring av rørene med en stiv rørrør børste forbedrer utkastet ved å tillate mer luft i rørene. Fjern hindringer i skorsteinen eller røret, inkludert fugler, reir, rusk, grener eller kreosotballer.

4.

Juster skorstenens diameter for å imøtekomme apparatet. skorstensrørdiameter for apparatet du brenner på innsiden av. Kontroller diameteren til skorstensrøret du har installert. Hvis det er mindre, skift rørdiameteren umiddelbart. Øk diameteren på røret vil forbedre utkastet i skorstenen. Demonter skorstenen og fjern delenes mindre diameter. Monter sammen skorsteinen med rør med større diameter.

5.

Monter et rundt stålrørør i innsiden av firkantrøret. Runde skorstene vil trekke bedre ut enn en firkantet skorstein. Stålrøret forhindrer også sot og kreosot buildup som reduserer utkastet inne i skorstenen.

Forbedring av skorsteinutkastet vil forbedre din brenning. Faktisk sier noen eksperter at en skorstein er viktigere enn en ild ved å bestemme hvor godt brannen din brenner. Det er flere måter å forbedre en skorstein utkast på. Noen løsninger krever omfattende arbeid; andre er ganske enkle, men involverer fortsatt store endringer i utformingen av ditt ildsted og røykbunken. Å gjøre disse forbedringene vil bedre din brann i årene som kommer. Resultatene vil være verdt innsatsen.

Andre artikkelen

Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
Hvordan gjenopplive et klatretør
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Hvordan bygge et hus i U.K.
Installasjon av flat takmontering
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Slik bytter du badekaret
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hva er fordelene med treskruer?
Hvordan bygge fliser badekar
Slik bytter du en kranettlampe
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
Slik bytter du en utendørs tappekran
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen