Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem

Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem 

1.

Fjern hengselskruene som sikrer den eksisterende utvendige døren på plass. Åpne døren helt, utsatt hengslene på siden av døren. Fjern skruene i døren, og arbeid fra bunnen av hengslet oppover for å hindre at døren faller. Hold døren oppreist når du fjerner skruene fra det siste hengselet og deretter lure døren fra døråpningen.

2.

Fjern skruene fra hengselsiden Fjern hengslene fra døren. Bruk en flatskrutrekker til å feste hengslene fra plasseringen dersom de er malt på plass.

3.

Fjern eventuelle skruer eller negler som holder dørkarmen på plass. Bruk skrutrekkeren til å fjerne eventuelle skruer som sikrer rammen, og en klohammer for å fjerne neglene. Skyv dørkarmen ut av døråpningen, og avslør dørkassen under.

4.

Sett en stripe med Z-blinkende inn i toppen av dørhuset. Mål lengden på foringsrommet og kutt blitsen slik at den passer med en verktøykniv. Trykk blitsen forsvarlig inn i foringsrommet hvor du vil installere den nye dørrammen. Den blinkende vil stoppe vannet fra å sippe inn i foringsrøret, svekke dørkarmen.

5.

Påfør en tykk vulst som setter ned sidene av døråpningen der den møter huset skjede, for å skape en vannbarriere. Pass på at du kjører perlen langs foringsrøret under blinkingen også.

6.

Flytt døren til åpningen og sett den på plass. Bruk en prehung-dør for enkel installasjon. Kjøp prehung dører på en hjemme forbedring eller maskinvare butikk. Prehung dører kommer med døren allerede montert på en dørjamb, klar for installasjon i din tomme dørramme. Sett bunnen av døren på plass over terskelen, og spiss den deretter opp i rammen. Trykk den nye døren godt inn i åpningen, sørg for at den sitter tett mot dørrammen.

7.

Plasser en snekker på terskelen for å forsikre deg om Prehung døren er nivå i døråpningen. Hvis døren ikke er i nivå, legger du trebiter, små, tynne treverk, under terskelen for å utjevne det. Legg shim under den lave siden av terskelen, løft den til den er helt over døråpningen .

8.

Skru inn dørkarmen inn i døråpningen for å sikre prehungedøren på plass. Plasser en enkelt 3-tommers rustfast skrue på hver side av dørkanten, inn i siden av døråpningen ca 3 tommer fra toppen av døren for å holde døren på plass når du utjevner den.

9.

Kontroller dørpinnen mot rammen til døråpningen for eventuelle hull. Hvis det finnes hull, fyll dem med tømmerplanker plassert mellom døråpningen og døråpningen.

10.

Åpne døren og trekk igjen værstrippen og løp ned fronten av døren på hengselsiden av døren. Bor et pilothull gjennom dørkanten under strippelinjen ved hvert hengselpunkt, og bruk deretter en hammerbore for å bore et ytterligere pilothull inn i murverket av ditt hjem. Kjør murverk skruer gjennom treet inn i murverket for å sikre døren på plass. Hvis siden av huset ditt ved siden av døren er vegg, må du bruke dekkskruer for å sikre døren på plass. Plasser det samme antall skruer i de samme områdene i låsesiden av døren, også under værstrippen.

11.

Lukk døren og undersøk mellomrummet mellom dør og dørstolpe. Plassen skal være til og med langs dørens lengde. Når plassen er ujevn, skyv shims mellom dørkarmen og dørpinnen, for å skyve jambet innover mot døren for å jevne ut plassen. Skyv shims i punkt først, slik at de strekker seg utover døren jamb inn i rommet. Klipp endene på shimene som stikker ut fra døråpningen, slik at shimene er flush med jamb.

12.

Monter dørhåndtaket og lås inn i både døren og døren . Skru brikkene på plass ved å følge instruksjonene til låsesett produsenten.

13.

Legg en vulst av lokk langs utsiden av dørkarmen på begge sider der dørkarmen møter dørstøtten og under terskelen for å hjelpe til med å værstette inngangen. La caulken tørke i 48 timer før du setter døren til utendørs bruk.

Å fjerne og erstatte en utvendig dør på ditt hjem kan være en komplisert prosedyre. Hvis du fjerner døren, trenger du at du striper døråpningen ned til husrammen, mens du erstatter det, innebærer det ikke bare å hengte den nye døren på plass, men å sørge for at døren er plan, slik at du ikke kan skade døren og huset. Heldigvis kan du kutte ut flere trinn fra den tradisjonelle utskiftingsprosessen ved å bruke en prehung-dør. Prehung dører kommer med døren allerede plassert sikkert i en dør jamb og kan monteres direkte inn i dørrammen av ditt hjem. Med en prehung-dør trenger installasjonsprosessen bare noen få velplasserte skruer og litt detaljert arbeid for å få den nye døren raskt på plass og klar til bruk.

Andre artikkelen

Slik Remodel Bath Tile
Kjeller Toalett Valg
Informasjon om lydisolering
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Wallboard erstatninger
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Hvordan Remodel et loft soverom
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan oppusses Formica countertops
Skjære- og poleringsverktøy for granitt
Slik bruker du en vinkelfinner
Dør Trim Alternativer
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Hvordan å feste et tre tak
DIY kjøkkenkiosk
The Best Soils for Compaction
Baderom Redecorating Tips
Hvordan klargjøre Trim Molding
Hvordan isolere seg bak gips
Slik fjerner du et veggpanelbad