Slik festes et gulvreducer til keramisk flis

Slik festes et gulvreducer til keramisk flis 

1.

Velg typen reduseringsmiddel som fungerer best med dine gulvtyper. Mål høydeforskjellen mellom de tilstøtende gulvene. En T-støping vil fungere mellom hardved og keramisk fliser. Et 1 og 1/4-tommers mellomrom skal ligge mellom de to etasjene. Stammen delen av T vil passe inn i gapet. En reduksjon på to nivåer kan kreve et 2 og 1/4-tommers mellomrom som passer.

2.

Mål lengden på reduksjonsmaskinen som trengs, og kut reduksjonsmidlet på en bordsag eller håndsag. Hvis reduksjonsmaskinen trenger spesielle kutt rundt dørbekledning, må du kanskje skribe sidene og kutte de spesielle kuttene med en håndsag.

3.

Påfør en perle av byggemateriale langs toppkanten av den keramiske flisen. Ikke bruk lim på tresiden, da du vil at treet skal kunne bevege seg under reduksjonsmaskinen når treet utvides og kontrakterer. Plasser T-støpningen mot siden av den keramiske flisen og trykk støpemidlet fast i limet. Ytterligere ferdige negler kan brukes i T-stammen hvis det er nødvendig.

4.

Monter en tosidig reduksjon som muliggjør utvidelse mellom treet og flisegulvet. Hardwoodsiden av reduksjonsmidlet er rillet og vil motta tungen av hardvedgulvet. Skjul noen ferdige negler som brukes til å sikre reduksjonsmaskinen. Sørg for at treet ikke stikker tett i flisene, da det vil sprekke flisene under ekspansjon. Se på flisens side av reduksjonsmidlet med silikon for å forhindre vanninntrenging.

Tips og advarsler

 • De to viktigste overvejelsene er å tillate at tregulvene dine utvides ved å gi et gap under reduksjonsmidlene og å velge riktig reduksjonsmiddel for overgangen din.
 • Gulvreduksjon er en type overgangsmateriale som spenner fra en type gulv til en annen. Ofte er gulvene i forskjellige høyder, og en reduksjonsmaskin vil korrigere for endring i høyde slik at terskelen ikke blir en fare for tur. To vanlige typer gulvreduksjonsmidler som brukes mellom et keramisk fliseregulv og annen hard overflate gulv (som en tre- eller vinylgulv) er t-lister og tosidige reduksjonsaggregater.

  Andre artikkelen

  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Hvordan stripe Paint Off av skap dører
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  Isolasjonsinstallasjonstips
  Slik installerer du Rigid Chimney Liners
  Hvordan estimere stillas
  Trappskinnebehov
  DIY Tile Mosaic
  Slik reparerer du kjøkkenlaminat
  Slik installerer du fliser ved hjelp av verktøy
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
  Hvordan stikker fliser til tre
  Slik bytter du badekaret
  Hvordan sette opp en stige
  Slik limer teppe til tre
  Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  DIY kjøkkenkiosk
  Slik konverterer du 14 mikron til Mils
  Slik installerer du en sunken Vessel Sink