Slik dekker du et popcorn-tak

Slik dekker du et popcorn-tak 

1.

Har taket ditt testet av et asbestfjerningsfirma for å sikre at det ikke inneholder asbest. Hvis det inneholder asbest, må du ansette et profesjonelt fjerningsfirma for å fjerne tekstur, for din egen sikkerhet. Hvis taket ikke inneholder asbest, vil det være trygt å dekke.

2.

Mål taket ditt for å se hvor mange fliser du trenger.

3 .

Legg en dråpe klut i gulvet og på møbler for å beskytte mot fallende tekstur. Bruk en kost til å forsiktig pudse bort smuss og spindelvev.

4.

Start i midten av taket. Bruk en kalklinje til å kjøre en rett linje til en yttervegg. Dette er for å sikre at du legger flisene dine rett.

5.

Påfør lim på baksiden av takflisene med en trowel. Du bør sette nok lim på ryggen, så det vil holde seg helt ned til taket og ikke bare på toppen av tekstur. En fjerdedel av en tomme er generelt nok.

6.

Fortsett å plassere fliser til hele taket er dekket. Bruk et målebånd for å måle fliser må kuttes. Klipp fliser med en skarp verktøykniv og trykk dem på plass.

Popcornlofter eller teksturerte tak var populære tilbake i 1950-tallet og 1960-tallet. Nå er disse typer tak utdatert og kan til og med inneholde skadelig asbest. Teksturert tak kan bli misfarget og vise vannmerkninger, de begynner å flake og kan se ut av seg. Hvis de teksturerte takene ikke er laget med asbest, er det relativt enkelt å velge polystyren eller mineralfiberplattformer for å dekke dem. Du kan gi hjemmet ditt et helt nytt utseende ved å limte fliser direkte over popcorntaket.

Andre artikkelen

Stålrammeverktøy
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Hvordan bygge en handikapdusj
Hvordan oppusses Formica countertops
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Slik fjerner du arklinoleum
Hardwood Vs. laminat
Slik fjerner du en linoleumgulv
Gjør det selv Finishing en kjeller
DIY Refacing Keramisk Tile
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Betong og hjemme reparasjon
Typer HardiePlank Siding
Verktøy for rivningsarbeid
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Slik bytter du en utendørs tappekran
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Hvordan Finne Nye Tre Gulv