Slik bruker du en vinkelfinner

Slik bruker du en vinkelfinner 

1.

Løsne midtlåsemutteren der vinkelfinnerenes armer møtes på vektoren.

2.

Utvide vinkelfinneren til graden leser 180 grader. Undersøk vinkelen til vinkelfinneren for å sikre at de er rette. Hvis du finner at armene til vinkelfinneren er bøyd, må du skifte vinkelfinneren. Å rette armene vil ikke sikre korrekt måling.

3.

Skyv vinkelfinnerenes armer inn i et hjørne av hjemmet ditt. Les vinkeldimensjonen rettet mot den rette linjen etset på overflaten av vektoren eller les den digitale displayen. Flytt vinkelfinneren til et annet punkt på hjørnet og kontroller vinkelen som vises av vinkelen. Måling av vinkelen ved flere punkter reduserer feilprosessene fra ujevnt materiale.

Ved måling av utvendige hjørner viser protractoren en stor måling --- trekker dette fra 180 for å bestemme graden. For eksempel vil en lesing av 135 subtraheres fra 180 grader bety en 45 grader vinkel.

4.

Tør vinkelfinneren med en ren fille. Påfør et lett belegg av penetrerende olje til en metallvinkelsøker før du lagrer for å sikre at vinkelfinneren er i riktig arbeidstilstand når du trenger det.

Angle finders bruker to armer hengslet til en vinkel for å lese vinkler mellom to punkter på både innvendige og utvendige hjørner. Dial og digitale protractors, som driver en 180-graders akse, brukes til å vise vinkelen mellom de to punktene, med digitale graderinger som er lettere å lese. Når du bruker en vinkelsøker, må overflaten du sjekker være fri for høye flekker og rusk og lengdearmene må være rett for å sikre korrekt lesing.

Andre artikkelen

Hvordan lage et gulv for linoleum
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Slik legger du laminatgulv
DIY kjøkkenkiosk
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Typer av vinduer for et trehushus
Slik legger du til Engineered Hardwood
Ulike typer tre dører
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Slik konverterer du 14 mikron til Mils
Hva er fordelene med treskruer?
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
Kjeller Toalett Valg
Slik bytter du badekaret
Lydisoleringstips
Hook u0026 Loop Sleeving