Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile

Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile 

1.

Kontroller keramiske fliser for eventuelle løsnede eller skadede fliser. Reparer små sprekker eller pommes frites med flytende epoksy. Fjern eventuelle alvorlig skadede stykker og fyll hullene med flytende sement eller mørtel. Bruk bare nok sement eller mørtel til å bringe delen selv med resten av flisene; Du må opprettholde en flat overflate.

2.

Bland fuger og vann som beskrevet med ditt spesifikke produkt; forskjellige produkter vil kreve forskjellige blandinger av hver. Bruk en fugemasse for å legge fugemasse til leddene mellom de keramiske fliser, til de er helt jevne med flisene. Tørk av overflødig fugemasse fra leddene eller flisene med papirhåndklær. Legg til fugemasse i leddene gir deg en helt flat overflate.

3.

Monter et underlag hvis det er rettet mot det valgte vinylproduktet. Noen vinylfliser er designet for å holde seg direkte til den gamle gulvet, mens andre vil kreve et lag av kryssfiner eller annet underlag for å kontrollere fuktighet og mulig utvidelse eller sammentrekning.

4.

Feie Gulvet rengjøres for å fjerne støv eller smuss fra feste eller installere underlaget. Eventuelle smuss eller støv igjen på overflaten kan ødelegge måten de nye flisene holder seg til overflaten.

5. Legg til vinylfliser som begynner i midten av gulvet og jobber med vei ut. Hvis du jobber i et stort område, kan du dra nytte av å bryte området inn i kvadranter og arbeide en seksjon av gangen.

Trekk vekkpapirstøtten av selv -tilhyllende fliser og legg flisen grundig på plass, gni fast over overflaten for å oppmuntre limet til å holde fast. Hvis du arbeider med fliser som ikke holder seg fast, bruk en trowel til å spre et tynt, jevnt lag av lim på keramikk eller underlag og trykk på flisene på plass.

7.

Klipp fliser i størrelse ved hjelp av en vinyl fliser cutter for å gjøre fliser passer rundt vents eller mot veggen. Fortsett å installere fliser til hele gulvet er dekket.

8.

Rul hele gulvflaten med en bakerens rulle for å sikre at alle områder holder seg jevnt.

9.

La limet tørke i minst fem dager før det vaskes, slik at limet har nok tid til å tørke.

Tips og advarsler

 • Hvis du må bruke lim for å feste vinylfliser, må du sørge for at du sprer det i et jevnt lag, ujevnt lim kan endre gulvlag, skape støt eller andre farer.
 • Finn rekvisita til dette prosjektet hos maskinvare- og boligforbedringsbutikker. Rådfør deg med en ekspert der hvis du har spørsmål angående materialer eller deres bruk.
 • Hvis du må installere en treunderlag, vil du ha for å bore hull for skruene for å koble til keramikken, ellers vil flisen knekke.
 • Det finnes en rekke gulvalternativer på markedet, og ditt førstevalg, eller det du får når du kjøper et hjem, er kanskje ikke det beste. Keramiske fliser kan tilby en rekke fordeler i gulvverdenen, men deres stil og design er ikke for alle. Hvis du velger å installere vinylfliser over din eksisterende keramikk, vær sikker på at vinylen vil holde seg fast; Du må imidlertid nivåere det keramiske gulvet for å sørge for at de gamle fliser ikke viser seg.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge et hus i U.K.
  Hvordan lage undergulv i metallboliger
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Hvordan bygge din egen trappestrengere
  Wallboard erstatninger
  Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Peis Installasjonstips
  Ny teknologi for hus
  Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
  Slik jobber du trygt med asbest
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Hvordan Remodel et loft soverom
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Hvordan finne et hus med postnummer
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed