Skjære- og poleringsverktøy for granitt

Skjære- og poleringsverktøy for granitt 

1.

Klipp granittet med en ferdighetssag utstyrt med et diamantkantet skjæreblad. Legg granitten på en solid arbeidsflate som det ikke er sannsynlig å vibrere. Merk en kappelinje langs granittens overflate ved hjelp av et kritt.

Plasser den sirkulære så på granitten med bladet justert med den merkede skjæringslinjen. Slå på bladet og flytt ferdighetssagen langs linjen, skjær gjennom granitten. Skjæringsprosessen vil øke støv, så bruk vernebriller og ansiktsmaske under prosessen for beskyttelse. Arbeidshansker skal også brukes for å beskytte hendene dine. Når kuttet er ferdig, fjern sagen og tørk overflaten av granitten med en fuktig klut for å fjerne støvet.

3.

Kanten av granitten løsnes for å fjerne riper forlatt fra skjæreprosessen ved hjelp av en orbital sander. Monter 100-grit sandpapir på sanderens underside. Slå på sanderen og gå over kanten av granitten, ved hjelp av en liten sirkelbevegelse for å slipe bort den riper, ujevne kanten. Grind overflaten av granitten til noen riper ser ut som lite mer enn linjer i granitten.

4.

Skift sandpapiret på sanderen til 150-grit og slip den tynne linjer fra riper inntil det ikke lenger er merkbart.

Skift sandpapiret på sanden en tredje gang til 220-grit og gå over den herdede overflaten igjen, slip kanten glatt å ta på. Tørk overflaten med en fuktig klut for å fjerne slipingsrester. Når granittet er jevnt, er det klart å polere.

6. Bruk en 4-tommers vinkelsliper med en polerpute for polering av overflaten av granitten. Legg til en liten sirkel av marmorgranittpolert til midten av polerplaten, omtrent en kvarts størrelse. Slå på slipemaskinen og spred polishen over overflaten av granitten til ingen polsk er igjen på puten. Gjenta prosessen til du har dekket hele området av granitten du ønsker polert. Vent ca fem til 15 minutter for at polishen på granitten tørker og skaper en grå film på steinen.

7.

Slå på slipemaskinen og kjør polerplaten over den grå, tørre polsken, fjern polishen fra steinen og skape en glans på granittens overflate.

Det store flertallet av granittkutting skjer ved steinbrudd. Vanligvis kutter arbeidstakere store granittblokker for å bestille inn i fliser eller fliser for montering i boliger eller kontorer. På stedet kan ytterligere kutting og polering av granittene vise seg nødvendig for å bringe ut den vakre steinen der den er nytes av sluttbrukerne. For å kutte og polere granitten krever spesifikke verktøyendringer som kan håndtere det tette materialet uten Å ha på seg ut i prosessen. Alle er tilgjengelige i hjemmet forbedringssentre for salg, og gir selv hjemmebrukeren verktøyene for å jobbe med granitt.

Andre artikkelen

Materialeliste for å bygge et skur
Ny teknologi for hus
Typer av Drill Chucks
Trykkbehandlingen av tre
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Kjeller Toalett Valg
Solenergi og arkitektur
Stålrammeverktøy
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Gjør det selv Finishing en kjeller
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan velge den beste type tre gulv
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Hvordan finne et hus med postnummer
Cavity Wall Insulation Methods
Slik limer teppe til tre
Slik legger du til en vindusplass til et hus