Ontario Government Renovation Grants

Ontario Government Renovation Grants  Regjeringen i Ontario har en rekke programmer hvor de vil gi deg gratis penger når du investerer i hjemmet ditt for å gjøre det mer energieffektivt. Et program er utformet for å lokke huseierne til å skape ekstra oppholdsrom for lavinntekts seniorer eller personer med nedsatt funksjonsevne.

Cool Savings Rebate Program

Ved å bytte ut din eksisterende sentrale klimaanlegg med ENERGY STAR-karakter sentral klimaanlegg, og også installere en ENERGY STAR-ovn eller luftbehandler, og kontroller systemet med en programmerbar termostat, vil regjeringen i Ontario rabatt 800 dollar CDN per hjem, fra juni 2010. Dette programmet er et pågående program og er designet å oppmuntre huseiere til å oppgradere sine aldringsenheter som vanligvis bruker mer energi. For å få rabatten må du ha arbeidet gjort av en registrert entreprenør og sende en kopi av fakturaen.

Ontario Home Energy Retrofit Program

Dette pågående programmet vil gi deg et tilsvarende tilskudd (til Federal ecoENERGY Retrofit program) på opptil $5000 CDN når du fullfører forbedringer for å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt. Gjennom dette programmet og det som tilbys av den føderale regjeringen, kan du motta opptil $10 000 CDN i gratis penger. Det er noen få skritt å gå gjennom for å motta tilskuddene. Du må ha en energiregning gjort på ditt hjem og fullføre renoveringen som er angitt i revisjonen, og ha en etterfølgende revisjon etter at renoveringen er fullført for å evaluere forbedringen i energieffektiviteten til ditt hjem. Rådgiveren som utfører revisjonen, vil varsle den føderale regjeringen, som vil varsle regjeringen i Ontario, på hvilket tidspunkt en rabattkontroll vil bli utarbeidet og sendt til deg. (Pengebeløp er fra og med juni 2010.)

Program for boligrehabiliteringshjelp

Selv om det ikke er et tilskudd, vil dette programmet gi deg et forgivbart lån på $24.000 (fra juni 2010) når du bygger en leieleilighet inne i din hjem forutsatt at du leier det ut til lavinntektslegen eller funksjonshemmede. Det er noen forhold som må oppfylles for å kunne motta finansieringen. I en periode på 15 år kan du bare leie ut leiligheten til enkeltpersoner som enten er lavinntekts seniorer eller noen som har funksjonshemming. Etter at 15 års krav er oppfylt, kan du leie det ut til hvem du ønsker. Og det er en lue på hvor mye leie du kan lade. For eksempel kan maksimal leie du belaste for en en-roms enhet som leies til en enkelt person i Ottawa, Ontario, være $815 per måned, per juni 2010.

Andre artikkelen

Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Hvordan finne et hus med postnummer
Slik setter du inn en skorstein
Teppegulv ulemper
Typer av lettvektige badekar
Slik installerer du hardved på en betongplate
Slik installerer du Rigid Chimney Liners
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hvordan Remodel et loft soverom
Typer HardiePlank Siding
Slik legger du til en vindusplass til et hus
Trim Installasjonstips
DIY kjøkkenkiosk
Slik bruker du vinylgulv
Informasjon om lydisolering
Stiler av Backsplashes
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan å si om et tau er nylon
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv