Miter Saw Bruk

Miter Saw Bruk  Miter saws gjør sammensatte kutt ved å feste bladet på det horisontale og vertikale planet. Miter saws kutte tre i 45 grader vinkel på en 45 graders skråning, noe som gjør dem til et nyttig verktøy for prosjekter som går med hjørner og vinkler. Uten miter saws, kompliserte kutt må være frihåndet, noe som er vanskelig for selv talentfulle snekkere. Trim- og kroneformingsprosjekter krever ofte bruk av miter såger, men miter saws er nyttige med ethvert prosjekt som krever store vinkler.

Rett kutt

Miter saws mest grunnleggende bruk er å lage rette kutt i tre. Rett snitt er lett å lage med en gips så siden saga er fast, og de fleste sagene har en stiv rygg for å holde treet på plass.

Enkle vinkler

Miter saws gjør enkle ange kutt. En miter sag kan lage en grunnleggende 45-graders kutt for et firkantet hjørne eller legg en liten vinkel på et treverk for å få det til å sitte i en skrå overflate. Enkle vinkler er relativt enkle å frigjøre, men ved hjelp av en forsterkersag gjør det mulig for brukeren å lage kuttet bare ved å justere gjæringssagen til den angitte vinkelen.

Sammensatte vinkler

Miter saws er mest nyttige for deres evne til å lage sammensatte vinkler. Miter saws har muligheten til å lage et vinklet sideskåret samtidig som det gjøres en vinklet vertikal kutt. Denne funksjonen gjør at trebrikker kan delta i et hjørne som er montert i en vinkel. Bruken av miter sag kan redusere prosjektets sluttider ved å redusere mengden kutt og målinger som kreves for å bli med på hjørner.

Trim

På grunn av det store antall vinkler som er involvert i montering av trim rundt dører og armaturer, sagene brukes. Miter saws gjør nøyaktige vinkler for riktig installering av trim og bidrar til å øke nøyaktigheten og effektiviteten.

Crown molding

De som installerer kroneforming trenger en mitsag på grunn av antall sammensatte kutt som er nødvendige for riktig installasjon . De fleste kroneforming er montert i en vinkel, noe som krever sammensatte 45 vinkler som skal gjøres på leddene, slik at stykkene vil passe sammen med flush. En miter sag kan gjøre disse kuttene samtidig.

Andre artikkelen

Instruksjoner for rørtråd
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
Liste over verktøy for bygging
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik legger du til en vindusplass til et hus
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Kjeller Remodel sjekkliste
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Cavity Wall Insulation Methods
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hvordan bygge et bølgete tak
Typer av Drill Chucks
Slik fjerner du arklinoleum
Verktøy for rivningsarbeid