Kjeller Remodel sjekkliste

Kjeller Remodel sjekkliste  Remodeling en kjeller innebærer en finansiell investering. Å lage en sjekkliste for ombyggingen din, kan sikre at du ikke har dyre feil eller glemmer et viktig aspekt av ombyggingen. Å fullføre en kjelleromforming kan vare noen måneder eller et år, avhengig av omfanget av ditt personlige remodeling-design.

Finansiering

Snakk med mange banker i ditt område og finn ut hvor mye finans du kvalifiserer for før ombygging av kjelleren din . Med mindre du betaler kontant, må du skaffe finansiering. Dette kan avgjøre hva du kan eller ikke kan ombygge i kjelleren din, og det gir deg utgangspunkt for å planlegge kjellerenes oppussing.

Lokal inspektør

Lei en lokal entreprenør for å inspisere kjelleren din før du planlegger kjellerenes oppussing. Ikke alle kjellerne er i stand til å bli ferdig komplett med teppe og tekstiler. Spør entreprenøren om muggproblemer som kan oppstå etter ombyggingen, og hvis du har potensielle vannproblemer i kjelleren din. Takle dette først, hvis det oppstår, før du starter oppussingsprosjektet ditt. Dette sikrer at kjelleren kan håndtere oppussingen.

Hva skal unngås

Lag en liste over elementer som skal unngås i kjelleren din. Inspektøren vil fortelle deg hva kjelleren din kan og ikke kan lagre. Vanlige ting som bøker, sengetøy og klær kan ikke lagres i kjelleren. Hvis inspektøren ikke overfører denne informasjonen til deg, spør han om informasjonen.

Plan

Planlegg ombyggingen din når finansieringen er på plass og kjelleren din er inspisert. Ta hensyn til hva inspektøren fortalte deg om eventuelle komplikasjoner som kan oppstå. Grafer designen din og inkludere hvert element du ønsker å ta med for ditt oppussing, som for eksempel en bar.

Tillatelser

Få tillatelser du trenger for ombyggingen før du starter ombyggingsprosessen. Tillatelseskravene varierer i hver lokalitet.

Andre artikkelen

Hvordan Remodel et loft soverom
Solenergi og arkitektur
Hvordan bygge en handikapdusj
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Slik bytter du en kranettlampe
Bygg en skorstein for en vedovn
Stiler av Backsplashes
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Typer av vinduer for et trehushus
Hvordan holde asbest ut av bygninger
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan bygge garasje veggen skap
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
DIY Betongpolering
Trappskinnebehov
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan klargjøre Trim Molding