Isolasjonsinstallasjonstips

Isolasjonsinstallasjonstips  Bygg energikostnadene øker når det ikke er nok isolasjon installert eller det er installert feil, ifølge California Energy Commission. En bygningens isolasjon skal skape en kontinuerlig termisk separasjon mellom utsiden og innsiden av en bygning. Isolasjon bør også ha riktig R-verdi, ingen hull og bør ikke komprimeres. Det er viktig å følge påvist tips når du installerer isolasjon, og for å dobbeltsjekke at installasjonen er riktig før du dekker den.

Veggisolering

Installer batts slik at de passer tett i rommet uten hull rundt kantene. De bør helt fylle hulrommet. Ikke dobbeltklikke eller komprimere battene, da dette vil redusere effektiviteten. Kjøp batts for å passe til studplassen. For mellomrom som ikke har standard studavstand, klipp batene til ikke mer enn 1 tommer større enn mellomrommet. Monter battene rundt ledninger og rør ved å splitte det i lag og plassere ett lag bak elementet og ett lag over toppen. Når battene har et papirflate, åpner de dem og stifter dem overlappende på kantene på pinnene sørger for at det ikke er hull i hullet. Stift minst hver 8 tommer og bruk vanntette tape på tårer. Isoler alle vegghulene bak og i nærheten av badekar og dusjer. Pass på isolasjon bak elektriske bokser og mellom rør og rørledningens innsiden. h 2> Takisolering Fyll hulrommene mellom takbjelker eller trusser, med batts og sørg for at de passer tett langs alle kanter. Monter isolasjonen for å dekke veggplaten, toppene på ytterveggene, og bruk bølger med full bredde i hulrom mellom karmene. Pass på isolasjon i nærheten av rør og ledninger som deler det der det er nødvendig å plassere noe under og noen på toppen av varen. Bruk baffles når det er nødvendig for å holde isolasjonen tilbake fra å berøre undersiden av taket og forstyrre luftstrømmen fra soffittene til åsen. Deksel IC-klassifisert (isolert kontakt) armaturer med isolasjon. Bygg en lufttett boks som oppfyller brannkoder rundt ikke-IC-klassifiserte armaturer og plasser isolasjonen over boksen. Hold papiret vendt og isolasjon 3 inches unna røykrør og skorsteiner.

Gulvisolering

Bruk slag som er dimensjonert for avstanden til gulvbjelker. Monter isolasjonen i hulrommene, slik at den ikke er komprimert og den passer tett rundt. Monter batts rundt ledninger og rørleggerør ved å skyve det mot dem eller splitte det og plassere noe av isolasjonen på den ene siden og noen på den andre. Legg papir som vender mot oppholdsrommet. Monter isolasjon mot innsiden av kantlinjen.

Generelle retningslinjer

Bruk byggepraksis som reduserer antallet og størrelsen på områder som er vanskelige å isolere, som i hjørnebokser og hvor innerveggene krysser med yttervegger . Bruk R-verdier som oppfyller eller overstiger minimum anbefalte standarder. Inspiser for kvalitet før dekning.

Andre artikkelen

Ideer for en to-bil garasje
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
DIY Bike Storage Rack
Slik dekker du et popcorn-tak
Hvordan klargjøre Trim Molding
Kjeller Remodel sjekkliste
Slik konverterer AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Ulike typer tre dører
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Ontario Government Renovation Grants
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Typer av Drill Chucks
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan beregne trappvinkler
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett