Interiørstøping Styles

Interiørstøping Styles  Interiørforming legger til subtile detaljer og et ferdig utseende til design av et hjem. Den har også et funksjonelt formål, og brukes ofte til å dekke skarpe kanter eller avslutte vinduer og døråpninger. Det finnes flere stilalternativer for molding, som hver legger til forskjellige visuelle effekter på et rom.

Crown Molding

Crown molding er en av de mest populære stilene. Den dekker hjørnet mellom taket og toppen av veggen, og har en stor flatbunn med buede eller avrundede kanter, noe som gir et rom en oppdatert og elegant appell. Kornstøping kommer enten i farge av treet, for eksempel rød eik, eller malt. Hvitmalte støping er et vanlig valg i hjemmene.

Stolejern

Støtteregulering er en litt off-center molding rundt midt i et rom. Ifølge Home Tips står en stolpe 36 inches fra bunnen av veggen. Denne støping er både funksjonell og vakker. Fra et funksjonelt synspunkt, støtter støpemuren veggens overflate fra stoler og andre møbler. Fra et designsynspunkt gir en stolskinne et ferdig utseende til et rom og øker designalternativer. Siden støpingen deler rommet, kan en designer lett Påfør to forskjellige fargetoner, eller en kombinasjon av maling og tapeter på samme vegg.

Wainscot Molding

En wainscot er et stort panel som dekker halv eller to tredjedeler av veggen. Vanligvis begynner støping på bunnen av en vegg og løper hele lengden på plassen. Støpet kan være blått tre eller malt. Små rektangulære støpeplater eksisterer ofte over lengden av wainscot for å gi større paneler ekstra dybde og design. støping med stolskinner for et ferdig, tradisjonelt utseende.

Hylstre

Hylster er en flatskjermstøping som brukes til å døråpninger og vinduer. Vanligvis dekker støpsel hele døråpningen og vinduet, og skjuler sømene mellom dørstopp og blank s skritt rundt vinduene. Deksler kommer i tradisjonelle trefarger eller malt tre. Hvit er et populært malingsvalg.

Andre artikkelen

Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
Slik installerer du hardved på en betongplate
Verktøy for rivningsarbeid
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan male badet
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Hvordan velge den beste type tre gulv
Typer av vinduer for et trehushus
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
The Best Soils for Compaction
Hvordan bruke en skrue pistol
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan lage en svalehale felles
Slik fjerner du arklinoleum