Instruksjoner for installasjon av tregulv

Instruksjoner for installasjon av tregulv 

1.

Rul ut et underlagsunderlag følt langs kanten av gulvet, med en vegg. Stift det ned med en standardstifter. Rull neste rad slik at den overlapper den første med en tomme eller to på sidene. Gjenta og fortsett, dekker hele gulvet.

2.

Sett en linje 1/2 tommer fra startvegget ditt, ved hjelp av målebåndet og kalklinjen og gå fra ende til slutt over gulvet. Sett ditt første kurs av brett på linjen, med sporet siden av brettene mot veggen. Gapet vil tillate treet i gulvet å ekspandere, og vil bli dekket av gulvkledning.

3.

Fest det første kurset av brett med en spikerpistol, skyt den negler gjennom overflaten og rett ned, to negler hver 10 eller 12 tommer. Koble styrene i enden, og kutt det siste bordet i raden for å passe mot den vinkelrette veggen, ved hjelp av en høysål.

4. Legg de neste flere kursene på gulv På samme måte forbinder plankene tett langs sidekantene ved tunge-og-spore fresing og spiker dem gjennom toppen. Fortsett til det er nok installert gulvflate slik at gulvstifteren kan passe på toppen av det (vanligvis fem kurs eller så).

5.

Høft gulvstifteren opp til dens trykkluftbeholder. Sett stifteenheten på de installerte brettene, med forkanten av stifteenheten henger ned over ytterkanten av neste brett som skal installeres. Bruk kjøpesenteret til å slå av stiften på stifteren, som vil trykke på brettene sammen mens du skyter i en stift gjennom siden av brettet i en nedadgående vinkel.

6.

Gjenta prosessen, skyte i lange gulv stifter hver fot langs banen, og de neste kursene. Gjør hele gulvet, til du ikke kan bruke stifteenheten lenger fordi den motsatte veggen er i veien.

7. Legg det siste kurset på samme måte som du gjorde de første, ved hjelp av neglpistolen. Legg et 1/2-tommers gap ved veggen med sluttkurs, og skjær styrene langs lengden med en bordsag hvis det er nødvendig.

Tregulv er vanligvis installert med negler og / eller gulvbelegg, med brettene forbundet langs sidene ved et tunge-og-sporsystem som er malt inn i sidene av platene. 'Tungen' av ett brett passer inn i ' sporet 'av dem ved siden av det, noe som gir en tett passform. Du må leie en luftdrevet gulvstifter, som er utformet for å sette platene tett sammen slik at de sikrer dem til undergulvet.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
Laminatgulv og tunge pianoer
Slik fjerner du lim på Formica
Slik bruker du en søyleboring trygt
Miter Saw Bruk
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Hvordan bygge en hemmelig bokhylledør
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Gjør det selv: Gulvvarme
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Cavity Wall Insulation Methods
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Grants å fikse opp historiske hjem
Slik konverterer du en garasje til et studio
Verktøy for rivningsarbeid
Ontario Government Renovation Grants
Gjør det selv Finishing en kjeller
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Hvordan bygge en handikapdusj