Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet

Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet 

1.

Finn en elektriker avgjøre om du har tilstrekkelig kapasitet til den ekstra elektriske belastningen du vil plassere på kjøkkenkretsen.

2.

Slå av strømforsyningen til kjøkkenbelysningsområdet. Hvis elektrikeren sa at du har tilstrekkelig kapasitet på den eksisterende kretsen, lager du et knutepunkt med eksisterende kjøkkenkrets for å forsyne dine nye lys. Hvis ikke, installer en ny bryter og trekk en ny forsyningsledning fra hovedpanelet til de nye lysene.

3.

Omfang området på loftet over kjøkkenet bruker en lommelykt Pass på at det er nok klaring for lysarmaturene dine. Innfelt lys trenger sju til åtte tommer plass over taket for montering av maskinvare.

4.

Bestem hvor du vil ha belysning. Tenk på de dedikerte arbeidsområdene på kjøkkenet, og sørg for en optimal avstand på seks til syv meter mellom lysene. Bor et lite hull i takgipset underfra på hvert lett sted, og skyv en kleshenger gjennom hullet for å dobbeltsjekke på loftet.

5.

Spor hull på taket for festeplassering ved hjelp av malen forsynt med forsenket festesett.

6.

Klipp ut hull i taket med en gipsveggsag.

7 .

Bor hull gjennom takbjelkene fra loftet ditt tilgang til å kjøre elektriske ledninger mellom inventar. Kjør elektriske ledninger gjennom hullene.

8.

Monter innfelt belysningsutstyr gjennom hullene i taket. Hvis du bruker gipsmonterte armaturer, installer armaturene nedenfor. Hvis du bruker festede armaturer, må du installere maskinvaren fra krypterommet på loftet.

9.

Slå på strømmen og test installasjonen.

< p>

Tips og advarsler

 • Pass på å bruke beskyttende øye-slitasje og malerens maske når du arbeider med innfelt lysinstallasjon.
 • Du kan installere innfelt kjøkkenbelysning for å øke funksjonen til kjøkkenet ditt, forbedre utseendet og følelsen av rommet ditt og verdsett ditt hjem. Den enkleste måten å installere innfelt belysning er gjennom loftet over kjøkkenområdet ditt. Bestem på forhånd om det er tilstrekkelig gjennomsøkingsplass på loftet for å gi tilgang. Folk antar ofte at installasjon av innfelte lys er en skremmende oppgave, men det er en ganske enkel oppgave gitt riktige instruksjoner.

  Andre artikkelen

  Design stil ideer for et toskansk tema
  Typer HardiePlank Siding
  The Best Soils for Compaction
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Ny teknologi for hus
  Wallboard erstatninger
  Betong og hjemme reparasjon
  Hvordan beregne trappvinkler
  Slik installerer du en badekarplate
  Verktøy for rivningsarbeid
  Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?
  Ideer for en to-bil garasje
  Hvordan male badet
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Baderom Redecorating Tips
  Slik fjerner du lim på Formica
  Skjære- og poleringsverktøy for granitt