Installasjon av flat takmontering

Installasjon av flat takmontering 

1.

Fjern alt eksisterende rusk fra det underliggende området; Du må kanskje erstatte områder som har blitt skadet over tid.

2.

Start underlagets nederste kant ved å spikere den på plass på 6 tommers sentre. Du må måle og trimme for å passe på taket, skjære filten med Stanley kniven. Overlappe hvert lag av filt litt med neste rulle, slik at regnvann ikke kommer til å trenge inn i noen sprekker mellom filten.

3.

Legg et andre lag med underlagsfilt, denne gangen Sikre det til det første laget ved hjelp av lim. Samlingene i dette laget må ikke være på samme sted som laget under. Limet bør påføres i henhold til produsentens instruksjoner. Overlappe hvert lag av filt med 2 tommer over stripen som er lagt før.

4.

Overfør en stripe av toppark til kanten av ditt flate tak - sikre det med negler - slik at det henger ned til en tomme av rennen. Dette vil tillate regnvann å løpe av taket uten å gjennomsyre noen av lagene og forårsake fuktige problemer som rot eller mugg.

Legg det øverste arket av filt med lim, som du gjorde med det andre laget. Overlappe hver stripe med et par tommer igjen.

Ikke ta bort noe grus eller rusk fra det nye taket. Legg et flatt tak i våte eller kalde forhold.

 • Rull inn filten minst en halv time før du bruker den, for å sikre at den kontraherer eller utvides til sin endelige form.
 • Klipp felt på et skjærebrett, aldri rett på toppen av taket.
 • I motsetning til et standard taktak, er det enkelt å bygge et flatt tak, og det kan utføres av noen som har erfaring med DIY. Flate tak har en rekke fordeler i forhold til typiske telttak: de er mer kostnadseffektive, og gir full utnyttelse av det opprettede rommet - i motsetning til kaste tak, noe som kan resultere i rom med skrånende vegger. De er lite vedlikehold, og kan doble som et balkongområde.

  Andre artikkelen

  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Trappskinnebehov
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Hvordan sette opp en sprøytepistol
  Typer av lettvektige badekar
  Design stil ideer for et toskansk tema
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Instruksjoner for installasjon av tregulv
  Slik fjerner du en linoleumgulv
  Hvordan gjenopplive et klatretør
  Slik fjerner du arklinoleum
  Slik installerer du hvit og fargestrimmer
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Ontario Government Renovation Grants
  Bygg en skorstein for en vedovn
  Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
  Ny teknologi for hus