Hvordan sette et toalett på flis

Hvordan sette et toalett på flis 

1.

Legg en voksring på toalettet. Vokringen fungerer som en pakning mellom toalettet og flensen. Noen voksringer har en gummistratt festet til dem. Trakten passer inn i gulvflensen. Gulvflensen forbinder toalettet til avløpssystemet.

2.

Plasser to messingboltbolter i sporene som finnes på hver side av gulvflensen. Lås skapbolten på plass ved å skyve vaskemaskinen som følger med bolten over akselen og ned på flensen. Skapboltene har en tynn flatbunn og en 1 1/2 tommers gjenget aksel.

3.

Sett toalettet på plass. Løsne skapboltene med hullene på bunnen av bollen. Skyv ned på bollen til basen hviler på gulvet. Ikke stekk toalettet.

4.

Sett en vaskemaskin og mutter på hver skapbolt. Stram mutterne på fingeren. Ikke stram over. Legg trimklappene over boltene.

5.

Skyv skiver mellom små flekker på gulvet og toalettet. Ofte vil det ta to shims, plassert på motsatte sider av basen for å stabilisere toalettet. Etter å ha plassert shimene, prøv å rocke bollen. Hvis skålen stiller seg, skal du skifte den tomme skiven med en tykkere.

6.

Bland 1 kopp av fugemasse som brukes på gulvet. Kutt gapet mellom toalettet og flisen. Tørk overflødig med en fuktig svamp.

7.

Koble en toaletttilførselsledning fra avstengningsventilen til toalettens vannkrok. Funnet under toalettet , vannkroken har tråder for forsyningsledningen å skru på. Stram forsyningsledemutterne på både avstengningsventilen og vannkrokforbindelsen med en justerbar skiftenøkkel.

8. < / p>

Slå på vannet på toalettet ved å dreie håndtaket på avstengningsventilen med urviseren. Etter at tanken er full, skyll toalettet. Sjekk for lekkasjer.

Mange remodeling prosjekter inkluderer nye fliser installert på bad etasjer. Når du stiller toalettet, kan det hende at noen uforutsette problemer oppstår. Ujevnt gulvflis på et bad kan hindre at et toalett sitter i gulvet og gjør at toalettet skal stenge. Dette kan tillate uhygienisk vann å lekke. Toaletter som kontinuerlig har mørk eller fuktig fuger rundt bunnen, har vannlekkasje enten i tankområdet, tilførselsledningen eller voksringen mellom toalettet og gulvavløpet.

Andre artikkelen

Grants å fikse opp historiske hjem
Ny teknologi for hus
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Interiørstøping Styles
Slik Remodel Bath Tile
The Best Soils for Compaction
Slik installerer du spansk flis
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Hvordan isolere seg bak gips
Cavity Wall Insulation Methods
Slik legger du laminatgulv
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
The History of Cavity Wall Insulation
Materialeliste for å bygge et skur
Hvordan Remodel et loft soverom
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør