Hvordan lage en vindmølle til krafthus

Hvordan lage en vindmølle til krafthus 

1.

Få en generator for å konvertere vindkraft til strøm. Du kan velge å bygge din egen, eller søke online for en brukt motor eller generator. For en motor å fungere som en generator, må den vurderes for høy likspenning, lav rpm og en høy strøm.

2.

Lag blader. Du kan lage blader ut av tre, eller en enklere måte er å kutte PVC-rør inn i fire kvartaler, og skape fine luftflater. En lengde av PVC-rør skal lage fire kniver. Din vindgenerator trenger bare tre kniver, med en som ekstrautstyr. Bladene skal være to til tre meter lang for en liten skala vindturbin. Røret ditt skal være fem ganger så lenge det er tykt. For eksempel, hvis PVC-røret er 60 cm langt, bør det være 12 cm i diameter. Form bladet for å ha en rektangulær base for å feste den til generatoren, og kut den vinkelt for å få den til å ligne en flyfløy.

3.

Få et knutepunkt for å koble knivene til generatoren. Du trenger et nav med et hull som lett kan passe inn i generatorens motoraksel, og har nok plass til å skru de tre PVC-rørbladene på like avstander fra hverandre. Fest bladene til navet med minst to bolter på hvert blad.

4.

Lag en vindvann for å holde vindturbinen alltid vendt mot vinden. Ta et stykke tungt aluminiumsplater og fest det oppreist til baksiden av en to til fire tre tre meter i lengden. Dette vil være vindturbinens hale.

5. Skru generatoren til motsatt ende av de to med fire stykker tre og dekk den med PVC-rør for å beskytte det fra været.

Lag et tårn ut av et 10 fot langt stykke stålrør som forbinder de to med fire tre til bakken.

7.

Koble navet og bladene til generatorakslen.

8.

Koble generatoren til en ekstern kontroller for vindkraftanlegg som tillater deg å koble til et batteri og en omformer for å koble til apparater.

Tips og advarsler

 • Snakk med en lokal liten vindprodusent for råd om beste materialer til bruk og mulighet for din spesielle situasjon.
 • Siden bladene kan rotere med farlige hastigheter, er det viktig å sette opp kontrolleren riktig for å unngå elektrisk fare. For å unngå fysisk fare, vær så forsiktig når du håndterer vindbladen.
 • Med riktig utstyr kan det være kostnadseffektivt og ganske hyggelig å lage en vindmølle til makten ditt hjem. Et effektivt vindkraftanlegg avhenger sterkt av de typiske vindhastighetene i stedet og dine personlige energibehov. Siden vinden ikke er konsekvent elektrisk kilde, er det nødvendig med en reservebatteri eller tilkobling til energinettet for uavbrutt elektrisitet. De fleste vindkraftanleggene er i tillegg til din nåværende energikilde. Selv om vindturbiner vanligvis ikke er Den primære kraftkilden i vinddrevne boliger gir de rikelig med elektrisitet på en ren og billig måte.

  Andre artikkelen

  Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
  Hvordan stripe Paint Off av skap dører
  Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
  Slik installerer du en skrue på en tubutløp
  Hva er fordelene med treskruer?
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Slik bytter du en kranettlampe
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Ulike typer tre dører
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
  Hvordan male badet
  Trappskinnebehov
  Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
  Trykkbehandlingen av tre
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
  Skjære- og poleringsverktøy for granitt
  Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb