Hvordan klippe treforming til et tak

Hvordan klippe treforming til et tak 

1.

Før du går i gang med materialets fulle lengder, er det en god ide å bruke et stykke skrapmateriale for å hjelpe deg med å forstå hvordan du til slutt vil gjøre kuttene dine. Sett kuttsåpsen din for å kutte i 45 grader vinkel, og sett deretter støpematerialet i materialet slik at foten av støpingen som vil gå mot taket ligger på undersiden av gitterkassen, og så foten på molding ment å gå på veggen ligger på baksiden av miter boksag. I hovedsak plasserer du materialet opp ned fra hvordan det til slutt blir installert. Hold materialet i denne 45 graders vinkel og gjør kuttet ditt.

2.

Lag et kutt av kronformet skrap med motsatt 45 graders vinkel. Hold nå disse stykkene opp mot veggen, i hjørnet av rommet, og se om de to snittene passer riktig.

3. Når du har fått posisjoneringen av støpingen i sagen fant ut, det er på tide å jobbe med dine faktiske kroneformingsstykker. Mål avstanden du vil dekke med et bestemt stykke kroneforming og merk deretter støpningen med en blyant. Gjør kuttene dine tilsvarende.

Fordi mange, om ikke de fleste veggene ikke er i perfekt firkant, kan det hende du må bruke en håndsag for å kutte bort noe av bakmaterialet fra støping. Det essensielle trikset å huske på når du skjærer bort overflødig materiale, er ikke å forstyrre det utsatte ansiktet på kronformingen. Du kan kutte bort så mye overflødig materiale som nødvendig, så lenge de to ansikterne til kronformingen danner en tett forsegling i det punktet de kontakter hverandre.

Installere kronforming rundt taket på et rom i huset ditt vil se særpreget og attraktivt. Kronforming kan være vanskelig å kutte først, men når du forstår prosessen blir det et stykke kake. Crown molding er en type støping som hviler mot taket og veggen i en 45 graders vinkel for å gi illusjonen til et mye tykkere stykke støping. Hemmeligheten med å kutte kroneforming til de riktige vinklene ligger i hvordan du holder støpingen i din kryssfinerboksesag.

Andre artikkelen

Slik fliser du en dampdusj
Slik konverterer du en garasje til et studio
Gjør det selv Finishing en kjeller
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Betong og hjemme reparasjon
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Hvordan male en keramisk badekar
Tile Floor Edging
Slik legger du laminatgulv
Hvordan bygge et hus i U.K.
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
The History of Cavity Wall Insulation
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Slik skarpe en 82-graders borbit
Hvordan Remodel et loft soverom
Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
Hvordan lage et takstativ
Fluorescerende lyspærer Fakta
Slik løser du kjøkkenveggskap