Hvordan kjøpe en kommode

Hvordan kjøpe en kommode 

1.

Mål plassen som er tilgjengelig for ditt kommode, for å avgjøre hvilken form du vil kjøpe. I tillegg til plassoverveielser, ta hensyn til pengene som er tilgjengelige for deg og hvem vil bruke kommoden mesteparten av tiden; runde toaletter er billigere og mer kompakte, mens ovale toaletter er mer komfortable for større mennesker.

2.

Undersøk både todelte toaletter og todelte toaletter, slik at du kan bestemme hvilken vil du ha; todelte modeller er ikke så vanlige og er større enn rombesparende, kommandoer i endelte deler.

3.

Test begge tyngdekraftsmatede og trykkassisterte modellene for å velge flush stil som fungerer best for din livsstil. Både lagre vann, men tyngdekraften er tydeligere, og trykkassisterte modeller har ingen kondens på yttertanken.

4.

Vurder den generelle kvaliteten på kommoden. Undersøk overflaten for ujevn eller ødelagt glasur, og sørg for at det indre glasset ser ut til å være i god stand; bruk et forstørrelsesglass for å se etter sjetonger, om nødvendig. Mål kommoden for å sikre at størrelsen passer for ditt bad.

Ordet 'commode' refererte opprinnelig til et lite bryst som holdt en fersk ferskvannskasse og en bolle som folk vasket seg om morgenen og om kvelden. I dag bruker de fleste imidlertid begrepet ombytte med toalett. Det blir ofte rapportert at dagens toalett ble oppfunnet av en mann som heter Thomas Commode eller Thomas Crapper, men ingen av disse påstandene har blitt godkjent. Når du velger et nytt toalett, kommode eller cr - vel, er det noen faktorer du bør vurdere, med tanke på størrelsen på ditt badplass og størrelsen på bankkontoen din.

Andre artikkelen

Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Slik installerer du en badekarplate
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Kjeller Toalett Valg
Slik fjerner du gammel maskinvare
DIY Tile Mosaic
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Hvordan lage et gulv for linoleum
Teppegulv ulemper
De billigste måtene å bygge en Wood Shed
Hvordan stikker fliser til tre
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Hvordan sette opp en stige
Design stil ideer for et toskansk tema
Slik limer teppe til tre
Hva er et rødt og grønt merkesikkerhetssystem for stillas?