Hvordan gjøre elektriske anslag for bygging

Hvordan gjøre elektriske anslag for bygging 

1.

Finn tegningsskalafaktoren på elplanen og den tilsvarende faktoren på arkitektskalaen. Tegningsskalafaktoren er vanligvis plassert nær nederste høyre hjørne av tegningsarket.

2.

Mål lengden på hvert spenning av elektrisk ledning (ledning er vanligvis trukket på planen bruker en stiplet, buet linje og vil spenne mellom elektriske brytere og inventar) ved hjelp av arkitektskalaen. Legg til alle lengder sammen for å finne den totale lengden på ledningen som trengs.

3.

Lag en liste over alle elektriske armaturer, uttak og bytte på planen, holde oversikt over forskjellige typer (3-veis brytere, flere uttak, etc.). Bruk symboltasten på planen for å avgrense hver type elektrisk komponent.

4.

Ring et lokalt elektrisk eller bygningssentrum for å få et tilbud på gjeldende enhetskostnad for elektrisk wire og alle elementene på tallylisten.

5.

Multipliser enhetskostnaden for hvert element (ved hjelp av kalkulatoren) på listen etter beløpet for å finne den totale kostnaden av hver gruppe av gjenstander. Elektrisk ledning er priset per lineal fot.

6.

Legg til kostnaden for alle elementene på listen sammen for å finne den totale kostnaden for materialer til elektrisk byggeprosjekt.

Tips og advarsler

 • Anslå kostnaden for arbeidskraft for elektrisk konstruksjon kan variere sterkt fra prosjekt til prosjekt, avhengig av installasjonsbesetningens erfaring og kompleksiteten av prosjektet. Lading av en times installasjonsfrekvens er vanlig for elektriske entreprenører til installasjonsdata (antall timer per installatør for ferdigstillelse av arbeid) kan oppsamles og prosjekter kan estimeres ut fra antall arbeid.
 • Elektrisitet har vokst til å være en viktig komponent i omtrent alle moderne byggeprosjekter. Under designprosessen av en ny byggeprosess, vil en elektroingeniør utforme et elektrisk system som er spesifikt for prosjektet, og betegner hver detalj ned til lysbrytere og ledninger. Elektriske entreprenører vil bruke denne elektriske planen til å estimere betydelige mengder og kostnader før budgivning av prosjektet for bygging. Estimering av et nytt elektrisk prosjekt er en generell enkel oppgave og kan vanligvis fylles ut av omtrent alle med en grunnleggende forståelse av elektriske komponenter og blåkopiavlesning.

  Andre artikkelen

  Kjeller Remodel sjekkliste
  Hvordan klargjøre Trim Molding
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Slik limer teppe til tre
  Lydisoleringstips
  Hvordan estimere stillas
  DIY Betongpolering
  Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
  Hvordan klippe treforming til et tak
  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  DIY Tile Mosaic
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Hvordan sette et toalett på flis
  Hvordan lage et gulv for linoleum
  Hvordan isolere seg bak gips
  Typer av vinduer for et trehushus
  Hvordan bygge fliser badekar
  Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
  Skjære- og poleringsverktøy for granitt