Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak

Hvordan bygge opp lagring i et garasje tak 

1.

Mål dimensjonene på garasjeplanet ditt ved å bruke målebånd eller andre måleverktøy. Dette bør omfatte den foreslåtte lengden og bredden på området - garasjens full lengde og halv bredde eller omvendt er bra - pluss høyden på garasjen fra gulv til tak.

2. < / p>

Bestem minimumshøyde gulvplassen din må fortsatt gi deg og dine biler / andre gjenstander clearance. Trekk dette fra garasjens totale høyde - dette vil gi deg lengden / høyden dine strykejern må være.

3.

Klipp 2-til-6-platene og spik dem sammen for å danne en rektangulær ramme som danner gulvet i lagringsplassen. Du trenger to planker som tilsvarer lagringsplassens foreslåtte lengde og to for bredden.

4. Legg til rader av bjelker i gulvet, klipp flere plater som passer inn i rammen er parallell med gulvets korte sider og spiker dem til rammen.

5.

Spik overflaten av gulvet til toppen av rammen ved å bruke et halvt ark ikke tykk kryssfinér kuttet til lengden og bredden av gulvets ramme.

6.

Løft gulvet til den målte høyden på lagringsplassen ved hjelp av en eller flere assistenter og skru den inn på en lang side til garasjevæggen ved hjelp av en kraftbørste.

7.

Skru fast stålhjørnejernene til hvert hjørne av rammen og for å støtte bjelker i taket ved hjelp av en stige og gjennom bolter med boret. Skru på strykejernet til garasjeplassen i stedet for det horisontale taket, hvis det er mulig - dette gir bedre støtte.

8.

Legg til flere ståljern til rammen og takbjelken om nødvendig for å støtte rammen fullt ut.

Tips en nd Advarsler

 • Det vil bidra til å suspendere rammen på fire eller flere stiger eller andre instrumenter som vil fungere mens du skruer den på plass til veggen og bolter strykejernet på plass.
 • Ha alltid en assistent støtte stigen mens du står på den.
 • Hvis garasjen din har et høyt tak, kan du bygge en ekstra lagringsplass i takområdet. Du vil i hovedsak bygge et andre 'lavere' tak som du kan få tilgang til fra en stige og lagre objekter på toppen av. De nøyaktige detaljene som dimensjoner, belastning og nødvendig støtte vil avhenge av din bestemte garasje. Rådgivning med en bygningsingeniør eller annen ekspert vil hjelpe deg med å avgjøre hvor mye av en belastning garasjeprøven kan bære, pluss hvor mye støtte du trenger for å holde lagringsområdet på plass.

  Andre artikkelen

  Slik Vanntett En Dusj Enclosure
  Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
  Hvordan bygge en handikapdusj
  Trykkbehandlingen av tre
  Hvordan sette opp en sprøytepistol
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Hvordan bygge din egen trappestrengere
  Slik reface Peiser
  Teppegulv ulemper
  Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
  Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Ideer for en to-bil garasje
  Slik bruker du en søyleboring trygt
  Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  DIY kjøkkenkiosk
  Isolasjonsinstallasjonstips
  Peis Installasjonstips