Hvordan bygge garasje veggen skap

Hvordan bygge garasje veggen skap 

1.

Bestem hvor skapene skal gå. Med maskebånd må du merke kabinettet på gulvet og parkere den største bilen du eier i garasjen for å sikre at du har nok plass, ikke bare for bilen med skapene på plass, men at du også kan få tilgang til skapene lett hvis bilen er i garasjen.

2. Bruk en studfinner til å finne en stud i nærheten av enden av rommet du planlegger å installere skap. Endene på skapet må være forankret i pinner.

Saw kryssfiner for å lage to endepaneler 4 meter lang med 2 meter bred, og opprett dividerpaneler ved å kutte tre plater 4 meter lang med 22 1/2 tommer bred.

4. Hold en av endepanelene mot taket og bakveggen i garasjen, og start i bunnen hjørne, skru det inn i studen. Bruk 2 1/2-tommers skruer hver 12 tommer.

5.

Merk resten av tappene langs veggen der skapet vil gå.

6.

Klipp veggklemmer fra 2 av 2 brett som er 3 tommer kortere enn endepanelene.

Spik endepanelveggen inn i Den siste studen er en halv og en halv ned fra taket.

8. Legg det andre endepanelet så toppkanten er mot taket, den ene siden er mot veggen, og panelet er mot ytterkanten av endeveggen. Skru den inn i klossen med 2-tommers skruer.

9.

Mål mellomrummet mellom kantpanelets innvendige kanter og kutt 2 med 2 brett for stige skinner, slik at De passer mellom endepanelene.

Klipp 2 av 2 brett 20 tommer lang for å fungere som rungs for stige skinner. Du trenger en rung for hver slutten av stigen, så vel som en for hver stolpe som kommer bak skapet.

11.

Spik endehullene inn i stigehodene. På stige skinner merker du hvor tappene skal være, og deretter spik de andre tappene på plass. Gjenta denne prosessen for å lage en annen stige.

12.

Skru midlertidige klemmer i endepanelene 1 3/4 tommer under taket og skyv toppladderen på plass. Skyv en av endeskinnene tett mot taket, og skru det inn i endepanelet. Gå til neste rung av stigen og skru den inn i taket, etterfulgt av de andre løpene. Når du kommer til enden rung på den andre siden, skru den inn i endepanelet.

13.

Kjør et spiker delvis i veggen nær en av endepanelene en tomme og en halv fra bunnen av endepanelet. Ta enden av kalklinjen på neglen og kjør den rett ned til det andre endepanelet, og klikk den mot veggen.

14. Legg til midlertidige klammer under slutten. paneler, plasser bunnstigen på toppen, og skru en av endeskinnene i endepanelet. Ved hjelp av kalklinjen som en veiledning, spik de midterste stengene inn i veggen, etterfulgt av å skru den andre enden til endepanelet.

15. veggen over tappene og spik dem på plass. Drill tre 3/16 'pilothull inn i klossene, fest deretter klossene til studene med 3 1/2-tommers lagskruer. Når du borer pilothullene, plasser dem jevnt.

16.

Klipp hakk i hvert hjørne av delingspanelene som måler 1 1/2-tommers firkant. Legg delingspanelene på plass mot klossene og fest dem til veggklemmer og toppskinner med 2-tommers skruer. Sørg for at dividerpanelene er rette og skru dem inn i bunnskinner.

17.

Mål og skjær skyvedørsporene slik at de passer mellom endepanelene. Fest bunnsporet til bunnskinnen med 1-tommers brads. Spre lim på toppskinnen, og fest toppskinnen på plass.

18.

Klipp tre 1 til 2 klosser 20 inches lang og skru dem til bunnen av deleskiltene .

19.

Mål innvendige kanter mellom toppsporet og bunnsporet, og trekk deretter 1/8-tommers. Dette vil være høyden på skapets dører. For å finne ut bredden måler du kabinettet fra den indre kanten av det ene endepanelet til et annet, så del det tallet med fire. Legg 1/2 tommer til en tomme for å tillate overlapping. Klipp fire stykker av 1/4-tommers kryssfiner til disse målingene for å lage dørene.

20.

Sett dørene i skinnene for å se om de passer og kan glide i skinnene.

Ta dørene ut av skapet, og merk hvor du skal sette fingeren (knappene du skal bruke for å åpne og lukke dørene) . Bor 3/4-tommers hull i dørene, og lim deretter fingeren inn i hullene.

22.

Bestem hva du vil ha hylleoppsettet inne i skapet, slik at det ser ut. Skru 1 til 2 klammer inn i endepanelene og divider panelene (disse holder hyllene på plass). Klipp ut stykker av 3/4-tommers kryssfiner for å passe inn i skapet (disse delene blir hyllene).

Klipp trimpanelene slik at de passer til forkanten av Skap og spik dem på plass.

24.

Lakk eller flekk kabinettet.

For mange mennesker kan mangel på lagringsplass være et problem. Et område som vanligvis blir rotete på grunn av dette problemet er garasjen. Mange ting som du vanligvis lagrer i garasjen er elementer du ikke vil ta med i huset, så det er uvurderlig å ha et sted å holde dem i garasjen. Det er bra at du kan bygge veggskap i garasjen din ikke bare vil gi deg mer lagringsplass, men også ikke ta opp plass som du trenger å parkere bilen din.

Andre artikkelen

Hvordan sette opp en stige
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Slik fjerner du arklinoleum
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
DIY Betongpolering
Trykkbehandlingen av tre
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Slik fliser du en dampdusj
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik legger du laminatgulv
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan male badet
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Betong og hjemme reparasjon
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
DIY Tile Mosaic