Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign

Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign 

Grunnleggende om viktoriansk baderomsdesign

1.

Velg fargeskjema. For et tradisjonelt viktoriansk utseende, velg mørkere nyanser, for eksempel skoggrønn, rubinrød eller svart for ditt baddesign. Bruken av lakkfarge var begrenset på 1800-tallet på grunn av mangel på teknisk know-how. For eksempel ble lilla utviklet frem til midten av århundret. Viktorianerne har imidlertid et imponerende repertoar med malingeffekter, ved hjelp av stenciler, grenser og fauxmarmorering for å leve opp sine vegger.

2. < Velg den viktorianske badpakken din, mens originale gjenvunnne brikker er tilgjengelige, velger mange huseiere reproduksjonsbad, toaletter og vasker. Innkjøp av nye kan bidra til å redusere kostnadene på kort og lengre sikt. for et støpejern, clawfoot, rullet badekar. Tenk bare når du velger toaletter og vasker. For et autentisk utseende, velg en toalettpanne og en høy cistern forbundet med et slank, synlig rør.

3 .

Gulvplanker med malte eik og mønstrede fliser var begge populære hos viktorianerne. For å holde kostnadene lave mens økende holdbarhet, bør du vurdere å bruke laminat- eller vinylfliser. Disse er varmere og mykere på føttene.

Avsluttende tøy for ditt viktorianske bad

1.

Hold deg varm - viktoriansk stil - med en tradisjon Tile flis omgir peis. Gjør det til en funksjon på badet ditt ved å velge en stor marmorpeis. Alternativt, velg en støpejernstråler, malt for å matche paletten din.

2.

Vanligvis har viktorianske hjem store, vertikalt skyve sashvinduer. Normalt vil disse ha fire eller seks glasspaneler. Hvis huset ditt allerede drar nytte av disse, fullfører du blikket med full-lengde, trevinduer i stedet for gardiner.

3.

Beslagene du velger når du bygger ditt viktorianske baddesign, vil fullfør det viktorianske utseendet. I løpet av 1800-tallet ble en rekke materialer brukt til ting som kraner og dørhåndtak. Mens messingarmaturer gir en tradisjonell, luksuriøs følelse, velger mange huseiere nikkelbelagte gjenstander for et slankere utseende som passer inn i mer moderne d u0026 # xE9; cor.

4.

Mens Victorianene så på bad for deres funksjonalitet, ikke glem å ta med noen få tilbehør i badet design. Elementer som en nikkelbelagt badebro eller et utsmykket støpejernspeil hjelper deg med å fullføre ditt utseende.

Den industrielle revolusjonen, forbedrede transportruter og utviklingen av et globalt marked, tungt påvirket design i viktoriansk tid (1837 til 1901). Stor økonomisk vekst førte til at et stort antall boliger ble bygget. Disse nyskapende huseiere benyttet seg av et bredt utvalg av møbler og designvalg, takket være nyoppdagede metoder for masseproduksjon, verdensomspennende handel og et nytt jernbanesystem. Når det var design for rom, for eksempel badet, kunne viktorianske huseiere skape rom som blandet tidligere stiler, ved hjelp av materialer fra hele verden.

Andre artikkelen

Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Verktøy for rivningsarbeid
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Hva er fordelene med treskruer?
Utskiftningsalternativer for tak for produserte hjem
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Slik konverterer du 14 mikron til Mils
Slik legger du til Engineered Hardwood
Slik bytter du badekaret
The Best Soils for Compaction
Hvordan isolere seg bak gips
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Slik konverterer du en garasje til et studio
DIY Betongpolering
Materialeliste for å bygge et skur
Tile Underlayment Alternativer
Slik fjerner du lim på Formica