Hvordan bygge din egen trappestrengere

Hvordan bygge din egen trappestrengere 

1.

Mål høyden rett opp fra bunnen etasje til øverste etasje, ved hjelp av et målebånd. Velg en stigning for trinnene som er mellom 7 og 8 tommer og kan deles jevnt i total høyde.

2.

Dobbel stigningen og trekk den fra 25. Den Resultatet er en typisk, behagelig slitebredde. Rund resultatet til nærmeste tilgjengelige tømmerstørrelse.

3.

Multipliser antall trinn ved slitebredden i tommer og kvadrat resultatet Torg de vertikale høyder av trappen i tommer. Legg sammen disse to tallene sammen og finn kvadratroten med en kalkulator. Del resultatet med 12 og runde det opp til nærmeste like heltal. Kjøp en 2-tommers-12 ikke plasser denne lengden for hver stringer.

Marker en snekkerens firkant ved lengden av stigningen på en av dens Ls og lengden på slitebanen på andre, ved hjelp av et stykke tape eller trapp knapper som klemmer på den. Sett en av brettene horisontalt på et arbeidsbord og legg plassen på den, slik at de to merkene berører kanten av brettet og torgets ender strekker seg ut av brettet. Tegn en serie Vs i brettet ved å spore plassen, og deretter skyve den slik at det neste merket hviler der den forrige var.

5. Legg en L på plassen langs linjen markerer den første stigningen i bunnen av trinnene, så den andre L markerer en linje ved foten av stigningen, parallelt med slitebanen over den. Skyv torget opp stigningen med nøyaktig tykkelsen på en trappebane. Spor linjen. Du må kutte brettet der, slik at stringer vil ligge flatt på bakken og overflaten på den første slitbanen vil være riktig høyde fra bakken.

6.

Marker den andre enden av stringer på samme måte, så bredden på den siste slitebanen er en full slitebredde, og enden av stringer vil passe flatt mot andre etasje.

7. < / p>

Klipp langs linjene du har merket med en sirkelsag, og ferdig kuttene med en håndsag, slik at du ikke kutter dypere enn nødvendig for å fjerne V-formede treverk. Kutting for langt inn i stringerens bakside vil svekke det.

8.

Stryk stringer på plass mellom de to etasjene. Legg tømrerens nivå langs overflatene på slitene for å sikre at de er på nivå. Hvis de ikke gjør det, må du justere vinkelen til stringer til de er, så merk og sy eller bøy nederst på stringer slik at den er parallell med gulvet.

9.

< p> Legg den første stringer på toppen av neste brett, spor merkene som skal kuttes og sett dem ut på samme måte.

10.

Klipp en 2 tommers by -4-tommers brett så lenge bredden på trappen din, måling fra utsiden av en stringer til utsiden av den andre. Finn dette kickbordet i første etasje, slik at forkanten er i nivå med forkant av stringer, pluss 3/4 tommers ekstra for å passe på et hengebrett mellom strengerne og andre etasjebøyle. Forank sparkbrettet til første etasjeoverflaten ved å skru det til gulvbjelker med to 4-tommers lagsskruer eller bolt det til ankerboltene i vått betong.

11.

Kutt et hakk i bunnen av hver stringer for å passe over sparkbrettet.

12.

Skjær et hengebrett fra 3/4-tommers kryssfiner, så lenge den grove åpningen til trappen og 14 tommer bred. Legg strengerne parallelt med hverandre, hviler i første etasje, og spik hengerplaten til de øvre endene av strenger med 8-penny negler. Løft strengerne på plass og spik hengebordet til gulvbjelken. Fest bunnen av strengene over sparkbrettet og fest dem til den ved hjelp av metall L-parenteser, med 1 1/4-tommers skruer.

Tips og advarsler

 • Kontroller byggekoder for spesifikke krav i ditt område.
 • Se etter stringerbrett med kornet som løper rett langs lengden og få eller ingen knuter. Se langs kanten av brettet for å se om den er litt buet i en retning, og i så fall legg den buede kanten opp.
 • Kjøp et brett for stringer som er bredt nok slik at du kan la minst 3 1/2 tommer uskadd langs bakkanten. En 12-tommers brett bør være bred nok til gjennomsnittlige trinn, men hvis du vil ha spesielt brede tråder, trenger du kanskje et bredere brett.
 • Bruk behandlet tømmer til utvendige trapper.
 • Stair stringers støtter trinnene i en trapp, men du kan konstruere dem på flere forskjellige måter. Klemmer skrudd på strenger vil støtte brett for åpne trinn. Hvis strengene er tykk nok, kan du rulle ut sporene for å holde kantene på trinnene. Du kan også kutte strengene i et såg-tann mønster, slik at brettene for trinnene vil hvile når stringer løper i en vinkel. Kutting av strengene krever ikke en ruteren, men gir en sterk overflate for slitene og stigerørene, og lar deg legge til en tredje stringer i midten om nødvendig for brede trapper.

  Andre artikkelen

  Kjeller Toalett Valg
  Hvordan holde asbest ut av bygninger
  Slik installerer du en laminatgulvtrapp
  Hvordan Remodel et loft soverom
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Lydisoleringstips
  Slik bruker du en søyleboring trygt
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
  Skjære- og poleringsverktøy for granitt
  Hvordan sette opp en sprøytepistol
  Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Slik installerer du Rigid Chimney Liners
  Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
  Hvordan Bytte Rekkverk på Cement Trapper
  Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
  Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
  Hvordan bygge fliser badekar
  Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett