Hvordan Estimere sømløse Gutters

Hvordan Estimere sømløse Gutters 

1.

Mål lengden på takkanten som det sømløse rennesystemet er foreslått å spenne, i lineære føtter, ved hjelp av målebåndet. Rund denne målingen til neste høyere hele foten, for å gjøre senere beregninger enklere. Gjenta dette på andre takkanter der en sømløs renner skal påføres, og legg til sammen for å finne total lengde.

2.

Lag en liste over alle nødvendige takrenner ; Takrørene er ofte påkrevd og utpekt for bestemte områder av takrøret og vil vanligvis være plassert i hver ende av spannen.

3.

Mål høyden på takkanten , ved hjelp av målebåndet. Denne måling er nødvendig for estimering av downspout materiale. Multipliser denne måling med antall talte downspouts for å beregne total lengde på downspout-materialet.

4.

Multipliser den totale lengden på sømløs rennemateriale med 1,05; Dette vil legge til en ekstra 5 prosent til total lengde som vil tegne seg for bortkastet materiale under bygging.

5.

Ring en lokal takrør eller takforsyning for å få et tilbud på den nåværende kostnaden for sømløs rennemateriale per linjemottak og kostnaden per nedspiss.

6.

Multipliser kostnaden per linjemottak og per nedspiss med total lengde av rennemateriale og totalt antall downspouts. Legg til disse kostnadene sammen for å beregne den totale kostnaden for materiale.

Gutters er en viktig komponent i omtrent hvert taksystem, da de er ansvarlige for å fjerne vann fra taket på en organisert måte. Gutters har blitt gjort på flere forskjellige måter over tid, og moderne fremskritt innen konstruksjonsteknologi tilbyr et system av rennestoffinstallasjon der rennen er trukket fra en lang materialstreng, i stedet for flere stykker festet sammen. Det sømløse avløpssystemet er en vanlig guttertype, da installasjonen kan bli raskere, og i noen tilfeller billigere. Estimering av mengden og kostnaden for sømløse gutters er det første trinnet i installasjonen og er en generelt enkel oppgave.

Andre artikkelen

Slik legger du laminatgulv
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Slik fjerner du gammel maskinvare
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Instruksjoner for rørtråd
Sammenlign kjøkkenskapsmerker
Hvordan isolere seg bak gips
Hvordan bygge et hus i U.K.
Slik konverterer AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Typer Railroad Hammers
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Slik konverterer du en garasje til et studio
Slik installerer du en sunken Vessel Sink
Ny teknologi for hus
Slik bruker du en vinkelfinner
Hvordan Remodel et loft soverom
Slik bytter du en kranettlampe
Slik jobber du trygt med asbest
Slik fliser du en dampdusj
Slik skarpe en 82-graders borbit