Hvordan Estimere Stone Finer Mengder

Hvordan Estimere Stone Finer Mengder 

1.

Mål lengden og høyden på veggområder som skal dekkes av steinfinér. Rund alle målinger til neste høyere hele foten for å gjøre senere beregninger enklere.

2.

Multipliser lengden etter høyde på hvert veggområde som skal dekkes for å beregne totalt areal i kvadrat føtter. Legg resultatene av alle vegger som skal dekkes sammen for å beregne det totale arealet for hele prosjektet i kvadratfot.

3.

Multipliser det beregnede totale arealet av prosjektet med 1,15. Dette vil legge til 15 prosent til prosjektets beregnede område for å tillate materialet bortkastet under applikasjonen.

4.

Del det totale kvadratfotbeløpet med kvadratfotdekning per steinfinér Pall for å beregne antall steinpaller som trengs for prosjektet. Rundt dette nummeret til neste høyere hele tall, da de fleste leverandører kun vil selge hele paller. Stenfinér blir nesten alltid solgt av pallen og inneholder en bestemt mengde stein etter område i kvadratmeter.

Stein, en av de tidligste og mest grunnleggende bygningsmaterialene, er fortsatt vanlig brukt i moderne arkitektur. Mens det først og fremst ble brukt som et strukturelt element i fortiden, er stein nå mest brukt for estetisk forbedring. Veneers er den vanligste søknaden for stein, og et bredt utvalg av steintyper, fra elvstein til produsert stein, er tilgjengelige for å passe stort sett alle behov.

Det første trinnet med å installere en steinfiner er estimerer mengden av stein som trengs. Dette er vanligvis en enkel oppgave som kan fullføres ved hjelp av bare grunnleggende verktøy.

Andre artikkelen

Slik bruker du vinylgulv
Informasjon om lydisolering
Gjør det-selv-innebygde skap
Lydisoleringstips
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Hardwood Vs. laminat
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Slik fliser du en dampdusj
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Fluorescerende lyspærer Fakta
Hvordan kjøpe en kommode
Telefon Installasjon og Reparasjonsverktøy
Hvordan isolere seg bak gips
Hvordan finne et hus med postnummer
Grants å fikse opp historiske hjem
Forseglet Grout Tile Vs. Unsealed Grouted Tile
Trykkbehandlingen av tre
Design stil ideer for et toskansk tema
Hvordan å si om et tau er nylon
Slik installerer du en sunken Vessel Sink