Gjør det-selv-innebygde skap

Gjør det-selv-innebygde skap 

Design

1.

Bestem hvor stor du vil ha hyllene til å være. Mørke vegg-til-vegger kan være imponerende, men kan passe til et kontor eller et bibliotek. Denne designen er for tvilling, gulv til tak, innebygde hyller som kan endres i bredde for å passe alle vegger. Mål høyden på rommet ditt og trekk så mye plass som opptas av en hvilken som helst kroneforming du kan bruke. Husk å måle kun høyden på kronformingen i en 45 graders vinkel, som det vil være når den er installert (ikke hele bredden). Deretter trekker du en annen tomme slik at hyllene ikke er for høye til å skyve på plass. et rom med en standard, 8 fots høyt tak og en 3-tommers kroneforming, skal hyllene være 94 tommer høye. Dette designet kan brukes til å lage to 94-tommers 30-tommer med 12 tommer i hyllene (før du legger til krokforming). Hver enhet gir mellom fem til 10 28 'breddehyller med 1 fot dybde.

2.

Konstruksjon

Hylle skal bygges off-site før du installerer.
Klipp fire 12-tommers breddebord 94 tommer lang
Klipp fire 12 tommers brede topp- og bunnplanker 30 tommer lang < Klipp to 3-tommers store hodeplanker 30 inches lang
Klipp to 4-tommers fotplanker 30 inches lang
Klipp så mange hyller som du ønsker 28 cm, lang
Sand kantene.
Merk flekker for hylleplugger i to rader, ca 3 tommer fra begge sider av siden brett på bare en side. Husk å starte merkene dine ca 1 fot fra toppen og bunnen, for å tillate hodet og fotbrettene.
Bor 3/16-tommers hull for å tilpasse hylleplugger der du har merket hyllehullene.
Bygg en hylle av gangen, legg to skjenker på kantene sine parallelt med hverandre på gulvet 30 inches fra hverandre. Du må kanskje støtte dem til å stå på kant med bokser eller maling bokser.
Straddle din 12-tommers med 30-tommers toppbrett mellom de to sidene på toppen, så den totale bredden er 30 tommer.
Spik toppbrettet på sidebordene med tre eller fire 1 u0026 # xBC; -inch negler. Spiker fra toppen ned, ca 3/8 tommer fra kanten.
Spiker bunnen 12- tommer med 30-tommers stykke på bunnen av sidebrettene på samme måte, for å danne en enkel 12-tommers rektangulær boks.
Mål boksen fra begge øvre hjørner til motstående nederste hjørner. Juster dem til målinger er like og boksene dine er firkantede.
Spiker hodegjerde og fotbrett mot forsiden av esken din langs topp- og bunnbrettene, og sideborde hvor de overlapper, for å låse em på plass.
Plasser en 28-tommers hylle i boksen mot fotbrettet og spik den på plass som en permanent hylle.
Plasser en annen hylle inne i esken på den andre ende mot hodestyret. Spik det på plass for taket på hyllen din.
Når hodeplanken og fotplankene er festet, skal den ytre boksen på hyllene dine være stive nok til å vende om.
Vend enhetene over, forsiden ned og spik bakplaten på dem langs kantene. (Dine bakpaneler er litt mindre, slik at de vant 't show'. Senter dem på baksiden av hver enhet.) Bruk 'standard negler' for dette eller stifter hvis treet ditt er mykt nok. Pass på at neglene dine eller stiftene går inn i sentrene av kantene på sidebordene dine, så de viser ikke på forsiden. Du vil kanskje trekke en linje, ca 3/8 tommers inn fra kantene for å veilede deg. Spik dine bakplater langs alle fire kanter, hver 6 til 8 tommer.
Plasser eller fullfør de ferdige hyllene, hvis ønskelig.
Hylleenhetene er klare til å installeres.

3.

Installering

Finn noen pinner innen 30 tommer fra hjørnene på veggene du har tenkt å installere hyllene dine mot og noter plasseringen. En hylle om gangen, plasser hyllene dine ved siden av veggen der de skal installeres. Stå opp enhetene og plasser dem tett i hjørnene. (Du må kanskje dekke hull med tilhørende trim.)
Drill fire 3/16-tommers pilothull på bakpanelene på enhetene dine der studene var plassert. Det er tilrådelig å plassere hullene bak hodeplankene og nedover, hvor de ikke vant. Skru på bakplaten på hyllene dine til veggen i de fire hullene med 3-tommers treskruer. Gjenta prosedyren med to 3-tommers skruer i hjørnene langs sideveggene. Kontroller at hylleenhetene er ordentlig på plass. Sett hylleplugger med ønsket mellomrom langs hylleenhetene dine.
Skyv i hyllene dine.

4.

Montering av Crown Moldings

Klipp to forkronformede stykker rett på Endene som kommer til å ligge i veggene. Ved hjelp av en gipssåg, klipp dem 30 inches lang i en 45 grader vinkel. (Husk å vende skjæringsvinkelen til den andre hyllen.) Ta ck den fremre kroneformingsdelen på plass og # xBD; tommer fra toppen av hyllene med 1-tommers etterbehandling negler.
Klipp to sidekroneformede stykker rett på endene som ligger mot veggene. Klipp dem 12 inches lang i en 45 grader vinkel. (Den ytre kantene på myrene vil være ca. 15 tommer lange.) Match dine sidekroneformingsstykker til de fremre kroneformingsstykkene så tett som mulig, og spik dem sammen. Fullfør spikeren på siden og frontkronformen på hyllenheten, om u0026 # xBD; tommer fra toppen.

Tips og advarsler

 • Bare fest kroonlister etter installasjon, eller du kan ikke skyve hyllene på plass. Av samme grunn kan dypere kabinettbredder ikke passe disse dimensjonene. For å sjekke om prosjektet ditt vil fungere med disse dimensjonene, se om det første sidestykket du kutter kan roteres i posisjon fra gulvet til veggen som når det er installert. Hvis det berører taket, kutt sidene kortere før du fortsetter.
 • Innebygde skap kan legge til klasse og interesse for alle rom. De kan løpe fra gulv til tak eller dekke forskjellige nivåer langs en vegg. Innebygde skap kan spenne en hel vegg eller bli laget i matchende par for å grense et brennpunkt, for eksempel et maleri eller en peis. Enkel, boksaktig design kan bygges av tre eller sponplater, som er tilgjengelig i en rekke standardstørrelser og finish.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Trappskinnebehov
  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
  Hvordan isolere seg bak gips
  Solenergi og arkitektur
  Gjør det selv: Gulvvarme
  Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
  Hvordan å feste et tre tak
  Slik legger du til Engineered Hardwood
  Slik bruker du en vinkelfinner
  Miter Saw Bruk
  Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
  Hvordan lage en svalehale felles
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Tile Floor Edging
  Slik fliser du en dampdusj