Dør Trim Alternativer

Dør Trim Alternativer  Estetisk appell er en stor del av hva en dørbekledning kan gi. Noen dørbekledning gir også praktiske fordeler, for eksempel å beskytte det indre av huset mot fuktighet. Det er mange alternativer å velge mellom. Det er viktig å velge dørbekledning som passer til resten av armaturene dine, og binder innramming av rommet sammen.

Flat Trim

Den enkleste dørbeklædningen som skal velges, er flat trim, som vanligvis består av en stripe av ubestemt tre spikret til dørflaten. Det er lett å kutte og installere, og det er ikke vanskelig å male og matche til døren og omliggende trim og armaturer. Flat trim kan brukes til å mesh mellom to stilarter av trim på en døråpning som ligger mellom to rom med forskjellige trimestiler. Enkel trim kan også brukes i ombygginger dersom den eldre stilen på trimmen som brukes i resten av rommet, ikke er tilgjengelig.

Beveled

Det er mange intrikate stiler av den svært populære fasadekanten. Det kan modifiseres for å matche kroneformingen av rommet, eller til og med å meshes mellom kronformingen og grunnplankene.

Pyntegjenstander

Dørbekledning kan være prydplanter som gir en meget visuelt slående effekt. Overhead trim prydplanter kan slå en døråpning til et kunstverk og legge mye av klassen til et rom. Dekorative trimeskulpturer spenner fra enkle design til intrikate skulpturer. Denne trim typen er tilgjengelig som preformed lager eller dyrere håndlagde modeller.

Corner Blocks

Corner block trim kan gi en døråpning en unik estetisk appell. Denne typen trim er en moderne stil, og tilbyr et alternativ til den tradisjonelle mitered hjørnesammen. Hjørneblokker kan modifiseres for å knytte design som finnes i de omkringliggende møblene og armaturene.

Værbestandig

Værbestandig dørbekledning er et viktig tillegg til utvendige døråpninger. Denne stilen bidrar til å spare energi fordi den gir en tett innsugning mot veggen og døren. Weatherproofing forhindrer også skadedyr og fuktighet i å komme inn i hjemmet ditt. Den er designet for å redusere luftstrømmer og forsegle små åpninger og hull i dørrammen.

Andre artikkelen

Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
Hvordan gjenopplive et klatretør
Slik installerer du en Split Jamb Innerdør
Typer av Drill Chucks
Hvordan klargjøre Trim Molding
Hva er fordelene med treskruer?
Hvordan isolere seg bak gips
The Best Soils for Compaction
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Hvordan stikker fliser til tre
Hvordan lage et gulv for linoleum
Instruksjoner for rørtråd
Slik installerer du en inntrekkbar skjerm
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
Typer av vinduer for et trehushus
Hvordan å feste et tre tak
Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
Hvordan sette opp en stige
Slik fjerner du lim på Formica
Hvordan finne baderomsoppbevaring