DIY Dørstøping

DIY Dørstøping 

1.

Marker en tilbakekallingslinje på toppen av døren og hver side med din blyant og målebånd. Tilbakebreddsbredden - vanligvis 1/8 tommer eller 1/4 tommer - avhenger av den anvendte støping. Legg støpingen mot dørkanten for å bestemme tilbakekallingslinjen.

2.

Legg et stykke støping vertikalt langs den ene siden av dørkarmen; Skyll støpningen med tilbakesporingslinjen du markerte. På toppen av støpningen merker du en linje med blyanten din der hjørnet på døren møtes.

3.

Klipp hjørnet på ditt oppreiste støpestykke på en 45 -grunnvinkel med mellomsag. Mål og klipp det andre vertikale støpestykket med samme metode. Kuttene på hver av de vertikale stykkene må være motsatt kuttede; Ett stykke vil ha 'punktet' på høyre side av støpningen, og det andre stykket vil ha 'punktet' på venstre side av støpningen.

4.

Bor pilothullene hver 12 tommer i støpe- og dørjamb for å hindre at treet sprer seg. Spik de to stykkene av vertikal støping til dørkanten din med hammeren og neglene.

5.

Mål din horisontale støping mellom tilbaketrukket linjer du merket, og kutt hver ende på en 45-graders vinkel med mellomsag. Den horisontale støpningen skal kuttes slik at den passer tett på toppen av den vertikale støping.

6.

Lås leddene i støpegodsene dine ved å bore pilothull og spikre gjennom hvert hjørne. < /p>

7.

Kjør alle neglhodene på støp- og dørkammen under overflaten med neglesettet. Plasser neglens sett på neglens hode og trykk forsiktig på støtenden for å sette neglhodet inn i treet.

Tips og advarsler

 • Forhengede døraggregater inkluderer vanligvis mitered trimstøping.
 • Gjør test kutt på skrap stykker av støping hvis døren din ikke er firkantet. Dette gir deg mulighet til å finne den nøyaktige måling for leddene i støpingen din. Klipp støpebodene i henhold til målingene dine med mellomsag.
 • Ta alle nødvendige forholdsregler når du arbeider med kraftverktøy.
 • Installere dørstøping selv gir deg en følelse av tilfredshet for en jobb som er vellykket gjennomført. Du trenger de riktige verktøyene for å måle og kutte støping. Noen dører har ikke helt firkantede hjørner. For å unngå å tilbakekjøpe din støping, finn ut om døren er firkantet før du kutter noen støpestykker. Du kan også lage testkutt for å bestemme riktig vinkel for støpingen din før du installerer den.

  Andre artikkelen

  Hva er fordelene med treskruer?
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  Hvordan holde asbest ut av bygninger
  Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
  Slik installerer du tre kjøkkenskap
  Slik dekker du et popcorn-tak
  Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Fluorescerende lyspærer Fakta
  Hvordan sette opp en stige
  Wallboard erstatninger
  Peis Installasjonstips
  American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
  Slik fliser du en dampdusj
  Slik legger du på gips ved siden av et vindu
  Hardwood Vs. laminat
  Instruksjoner for rørtråd
  Slik installerer du spansk flis