DIY Bike Storage Rack

DIY Bike Storage Rack 

1.

Finn pinnene på en vegg. Denne racken skal henge syklene dine vertikalt fra veggen, slik at du trenger å bore den til noe solid. Du kan finne veggpinner enten med en studfinner eller den gammeldags måten: å trykke veggen med en hammer til du finner et sted som ikke høres hult ut. Studs er vanligvis plassert 16 inches fra hverandre, men dette kan variere i eldre boliger. Når du finner pinnene, merk dem med en blyant.

2.

Mål bredden på veggen med et målebånd. Du trenger minst 2 meter horisontal plass for hver sykkel du planlegger å lagre, pluss en ekstra 6 tommer fra hver vegg. Husk at din rack skal festes til veggen i en høyde på ca 65 tommer, så sørg for at det ikke er noen hindringer som hyller eller vinduer.

3.

Kutt din 2 ved 4. Når du har bestemt deg for hvor mange sykler du vil lagre, kutte du 2 ved 4 til riktig lengde (2 fot for hver sykkel).

4.

Sett inn krokene. Finn en bor som er litt mindre i diameter enn krokene du bruker og bor et 'pilothull' - et mindre hull bores før et større hull blir boret - i treet hver 24 tommer. Skru inn sykkelhakene til de er sikre. Hvis du ikke finner kroker med gummibelegg, prøv å pakke inn materiale fra et gammelt dekk eller innerrør rundt hverandre. Hvis du ikke gjør det, kan metallkroken skade festen på sykkelen din.

5.

Fest stativet til veggen. Ha en venn å holde stativet oppe mot veggen i en høyde på 65 tommer og bore to pilothull gjennom 2 til 4 og inn i veggen ved hver tapp. Hullene skal være 1 tommers fra hverandre vertikalt. Dette vil forhindre at treet ditt sprer seg og gjør skruene i enklere. Skrue Racken til veggen ved hjelp av bor og treskruer. Du må feste den til minst to pinner for å holde den, men prøv å feste den på flere punkter hvis du kan. Du kan bruke et nivå hvis du vil ha, men det er ikke nødvendig. Så lenge racket er relativt horisontalt, vil det fungere fint.

6.

Heng syklene dine. Heng hver sykkel fra stativet vertikalt ved å plassere kanten på forhjulet i kroken. Når du henger dem vertikalt, vil det maksimere lagringsplassen og holde dem fra å falle og bli skadet.

Tips og advarsler

 • Bruk av denne sykkelhylsten krever riktig nok styrke til å løfte sykkelen din fra bakken mens du holder den vertikalt rundt brysthøyde. Sykler varierer i vekt, men hvis du har en tilstand som hindrer deg i å løfte, kan dette være vanskelig.
 • Sykler er en fin måte å komme seg rundt, men å ha for mange i en liten plass kan være en lagring katastrofe. De blir lett sammenfalt, faller over, hjulene på en blir fanget i eiker av en annen, og ganske snart er du klar til å legge dem ut i regnet bare for å unngå rotet. Heldigvis er det en enkel og billig løsning : Et vertikalt sykkeloppbevaringsstativ.

  Andre artikkelen

  Installasjon og etterbehandling av harde tregulv
  Slik bruker du en søyleboring trygt
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
  Ontario Government Renovation Grants
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Design stil ideer for et toskansk tema
  Slik reface Peiser
  Slik installerer du Hardwood Trim
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Gjør det selv Finishing en kjeller
  Installere kjøkken benkeplater
  Slik installerer du en badekarplate
  Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
  Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Bygg en skorstein for en vedovn
  Slik forbedrer du skorsteinsutkast
  Ulike typer tre dører
  Installasjon av flat takmontering