Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed

Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed  Små lagringshus er et populært DIY prosjekt; De er generelt billige, enkle å bygge og ofte unntatt fra lokale tillatelses- og inspeksjonskrav. Selv om byggevalgene for små skur er utallige, kan visse designfunksjoner redusere kostnadene og øke levetiden til en lagringsstruktur. Vurder arbeid og penger bygge ideer før din pause bakken for 10 av 12 lagringsskur.

Post og Pier Foundation

Hvis miljøforholdene krever at du øker skuret ditt over bakkenivå, bør du vurdere en stolpe og bryggefond. små betong- eller murplattformer som støtter et oppreist trepost. Forstøpte brygger er tilgjengelige og egnet for mange gjenger. Etter at bryggene er nivået, legger bygmesteren bare et pre-kuttet trepost til bryggene for å fullføre de grunnleggende grunnlaget for konstruksjonen.

Metalltak

Et enkelt, bølgert metalltak varer lenge og gir tilstrekkelig beskyttelse for innholdet i et lagringshus. Enda bedre, metalltak G-paneler er ofte det billigeste takbelegningsmaterialet som er tilgjengelig. I tillegg er metalltakplater relativt lette og enkle å installere; Det gjør det enkelt å installere metalltak med en kraftbor og sirkelsag.

Shed-Style Roof

Arkitekter og byggere bruker begrepet 'shed roof' for å referere til ensidig, pitched takene. Skurtaket ser ut som et skrå flattak. Shed-stiltak reduserer mengden arbeidskraft og materialer som kreves for å dekke lagerplassen din. Med et flatt tak trenger bygmesteren ikke å gjøre de kompliserte kuttene av takter; rette bjelker er tilstrekkelig til å støtte skjul og takbelegg.

Kryssfiner Siding

I stedet for å bruke en bunt på ferdigbehandlet sidespor, for eksempel stucco eller vinyl, kan du bruke primet og malt kryssfinér for å dekke skuret ' Svært værbestandig med maling, gir kryssfiner år med pålitelig service. Alternativt kan kryssfiner kuttes i strimler og installeres i et forskjæret, horisontalt gjerdeskort mønster over skjulets ytre. Hvis du bor i et moderat klima og ikke planlegger å lagre lett skadede varer i skuret ditt, kan en åpent fasade oppfylle dine behov. Hvis skuret ditt er for å lagre og tørke ved, kan slike åpninger tillate sirkulasjon av luft og oppmuntre tørking.

Andre artikkelen

American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
DIY kjøkkenkiosk
Typer av Drill Chucks
Slik legger du til en vindusplass til et hus
Slik legger du til Engineered Hardwood
Verktøy for rivningsarbeid
Slik fliser du en dampdusj
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Hvordan kutte en dør i en kjellerfond
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
DIY Tile Mosaic
Baderom Redecorating Tips
Hvordan Finne Nye Tre Gulv
Liste over verktøy for bygging
Slik installerer du en badekarplate